05 / 05 / 2024

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Karaaslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Yanyolu Caddesi'nde kuruldu.

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Erdoğan Bitnel tarafından kuruldu.

Cla Yapı Denizcilik İskele Sistemleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cla Yapı Denizcilik İskele Sistemleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Furkan Erdoğan tarafından kuruldu.

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi Maltepe'de Recep Çelik, Ramazan Akbulut ve Abdurrahman Bayram ortaklığında kuruldu.

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Can Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Kzy Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kzy Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Güral tarafından kuruldu.

Lotus Yapısal Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Yapısal Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  150 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Acar  ve Sezgin Demir tarafından kuruldu.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uçar tarafından kuruldu.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Karaaslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. 

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPISAL CEPHE SİSTEMLERİ a.    Her türlü alüminyum dış cephe sistemlerinin imalatı alım satımı pazarlanması ,Her türlü cam giydirme sistemleri ,bununla ilgili gerekli imalathaneler kurmak gerekli cam  ve benzeri ürünleri almak,satmak pazarlamak imal etmek, Şirket her türlü cephe sistemlerinin uygulamasını yapabilir, konusuyla ilgili her türlü malzemenin ithalini ve ihracatını yapabilir. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde  veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Faaliyet konularıyla ilgili her türlü imalatı yapmak,konusuyla ilgili her türlü ithalat ve...