27 / 04 / 2024

yapısal ve zihinsel dönüşüm

yapısal ve zihinsel dönüşüm

Katıldığı programlarda Yüreğir'de uyguladıkları kentsel dönüşüm projelerini anlatan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kentsel dönüşümün rantsal dönüşüm olmadığının altını çizdi.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

10 yılda şehirlerin yapısal dönüşümü tamamlanacak! Türkiye Mekansal Strateji Planı geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Mekansal Strateji Planı ile ilgili konuştu. 10 yılda şehirlerin yapısal dönüşümü tamamlanacak! İşte ayrıntılar...

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Durmuş Burak Arslan ve Hasan Ergin ortaklığında kuruldu.

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Erdoğan Bitnel tarafından kuruldu.

Lotus Yapısal Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Yapısal Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  150 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Acar  ve Sezgin Demir tarafından kuruldu.

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Öksüz tarafından kuruldu.

Atak Yapısal İnşaat Malzemeleri Demir Ve Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Yapısal İnşaat Malzemeleri Demir Ve Çelik Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Islom Vakhabov tarafından kuruldu.

An Yapısal Çelik Anonim Şirketi kuruldu!

An Yapısal Çelik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bıçakçı ve Necmettin Sarı ortaklığında kuruldu.

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kabadayı tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm ve yapısal güçlendirme çalışmaları TBMM'de!

Kentsel dönüşüm ve yapısal güçlendirme çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

yapısal ve zihinsel dönüşüm Haberi

yapısal ve zihinsel dönüşüm

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ulusal basında Yüreğir'i anlattı. TGRT Haber ve 24 TV'de katıldığı programlarda Yüreğir'de uyguladıkları Kentsel Dönüşüm projelerini anlatan Başkan Mahmut Çelikcan kentsel dönüşümün rantsal dönüşüm olmadığının altını çizdi. Yapısal ve zihinsel dönüşümün birlikte yürümesi gerektiğine inandığını belirten Başkan Çelikcan bu çerçevede projeler ürettiklerini söyledi. 


Bu kapsamda Kentsel Dönüşümle oluşacak ranttan özellikle bölge sakinlerinin kazanması gerektiğini dile getiren Başkan Çelikcan "Biz şehirleri rehabilite ederken özellikle bir beldenin, bir mahallenin sakinlerini çok kötü yasam koşullarından daha sağlıklı, daha güvenli, sosyal donatıları olan şehirlere kavuştururken o insanları orada mutlu etmeli, o insanları orada tutmalıyız. Yani yaşadıkları, doğdukları yerlerde, komşuluk ilişkilerinin olduğu yerde tutmalıyız insanımızı. Yoksa 'sizi şuraya gönderelim de buraya başkalarını getirelim. Burada rant yükseldi. Başkaları faydalansın' anlayışına kesinlikle...