29 / 04 / 2024

yarım altın

yarım altın

Haftanın son gününde altın fiyatları son derece merak konusu. Milyonlarca kişi, “Bugün gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?” sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte son dakika atın fiyatları 28 Ağustos 2022...

Altın bugün ne kadar? 26 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 26 Ağustos 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 26 Ağustos altın fiyatları!

Bugünden sonra altın alamayacaksınız! 15 Ağustos geldi çattı! Altın uzmanı İslam Memiş bombayı patlattı

Ünlü ekonomist İslam Memiş, bugünden itibaren, "Bu tarihten sonra gram altın alamayacaksınız" ifadelerini kullandı. Memiş, bu uyarısının yanı sıra yılın sonuna kadar olan süreçteki öngörülerine devam etti.

Gram altın 1600 TL olacak! Piyasa Kahini İslam Memiş tarihi açıkladı! Bunu okumadan sakın altın almayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bütün yatırım emtialarına dair açıklamaları olurken, gram altın için, “1600 lira olacak” deyip tarih verdi. İşte detaylar…

Altın için vuslat yakın! Herkesin beklediği haber geldi! İşte detaylar!

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Bu yükseliş devam ederken gram, çeyrek, yarım altın fiyatları araştırılıyor. İşte detaylar!

Altın için 15 Ağustos uyarısı geldi! Bu haberi okumadan altın almayın! Ünlü uzman İslam Memiş kötü haberi verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın için kaldığı yerden konuşmaya devam ederken, kritik tarihi açıkladı. Memiş, 15 Ağustos’a dikkat çekti. İşte detaylar…

Altın el yakmaya başladı! Altının son fiyatını duyan şaşkın! İşte 28 Temmuz 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken, yatırımcının ve vatandaşın gözü kulağı ise Kapalı Çarşı’nın altın fiyatlarında. Peki 28 Temmuz 2022 altın fiyatları ne kadar? İşte 28 Temmuz altın fiyatları...

Altın fiyatlarında son dakika! Kapalı Çarşı'da iniş çıkış devam ediyor! İşte 19 Temmuz altın fiyatları!

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken, yatırımcılarının gözü kulağı ise Kapalı Çarşı fiyatlarında. İşte 19 Temmuz altın fiyatları...

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları resmen fırladı! 22 Şubat 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları doların değer kaybetmesi ver Fed tarafından gelen faiz indirimlerine devam edileceğine yönelik sinyallerin etkisiyle rekor kırdı. Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları resmen fırladı! 22 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Bugün gram altın  2 bin 76 TL, çeyrek altın 3 bin 494 TL, yarım altın 6 bin 846 TL! 2 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe sınırlı yükselişle başladı. Bugün gram altın  2 bin 76 TL, çeyrek altın 3 bin 494 TL, yarım altın 6 bin 846 TL. 2 Şubat 2024 canlı altın fiyatları.

Fed faiz kararı öncesi altın düşüşte! Nefesler tutuldu! 31 Ocak 2024 altın fiyatları!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı öncesi altında hareketlilik başladı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Altın yükselişte! Altın yatırımcıları dikkat! Gram altın bugün 2 bin 66 TL oldu! 30 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Gram altın 2 bin 66 lira oldu. Altın yatırımcıları dikkat, bugün çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

Gram altın bugün 2 bin 75 TL'den satılıyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 20 Ocak Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün gram altın 2 bin 75 liradan satılıyor. Peki çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Altın yatay seyrediyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 10 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de altın alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar oldu? 10 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım altın, tam altında son dakika! İşte 7 Ocak 2024 canlı altın fiyatları!

Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte 7 Ocak 2024 canlı altın fiyatları...

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altında yeni rekor! Gram altın 2 bin 20 TL'yi geçti! Yatırımcılar hemen bakın! 27 Aralık 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde resmen tozu dumana kattı. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 2 bin 20 lira seviyesini aştı. Peki bugün çeyrek altın ne kadar oldu? Yarım altın, tam altın, Ata altın kaç lira? 27 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 10 Aralık 2023 Pazar canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2005 dolardan işlem görüyor. Peki 1 gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira oldu? 10 Aralık 2023 canlı altın fiyatları. 

yarım altın Haberi

yarım altın

Milyonlarca vatandaş ve aynı zamanda yatırımcı, altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri ni son derece merak ediyor. Altın almak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar, “Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Altın yükseldi mi, düştü mü?” sorularının cevaplarını araştırıyor. Altın fiyatları uluslararası piyasalarda da merak ile takip ediliyor. Altın fiyatları bugün resmen tuz ile buz oldu.

Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın ne kadar? Gremse altın ne kadar? İşte güncel canlı altın fiyatları 28 Ağustos 2022...

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Alış fiyatı: 1.022,00 TL
Satış fiyatı: 1.025,04 TL

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA? 28 AĞUSTOS 2022

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.666 TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.679 TL
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.661 TL
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.679 TL 

YARIM ALTIN KAÇ LİRA?

Yeni yarım alış fiyatı: 3.322 TL