09 / 05 / 2024

Yaşa Emlak iletişim

Yaşa Emlak iletişim

Yaşa Emlak Ve Turizm Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golestan Noroozı tarafından kuruldu. 

Yaşa Emlak Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Yaşa Emlak Ve Turizm Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golestan Noroozı tarafından kuruldu. 

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile T. Alı Sulaıman tarafından kuruldu. 

Bahçekent Emlak İletişim Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçekent Emlak İletişim Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Erkan Yavuz imzasıyla kuruldu.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans iletişim!

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 348 bin TL'den başlıyor. Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Basın Ekspres Doğa Şehircilik-Baş Yapı iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje 36 bin metrekare alanda inşa edilecek. Basın Ekspres Doğa Şehircilik-Baş Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Basın Ekspres iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek proje Yenibosna'da Basın Ekspres bölgesinde yükselecek. Baş Yapı-Doğa Şehircilik Basın Ekspres iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Ayazma Emlak Konutları iletişim!

Toplam 11 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 30 Eylül 2015 tarihinde yapılması planlanıyor. Ayazma Emlak Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Ankara Sierra Yaşamkent iletişim!

5 blok şeklinde inşa edilen proje Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'sinde hayata geçiriliyor. Ankara Sierra Yaşamkent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 217 62 17 olarak belirlendi.

Ankara Doğa City iletişim bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 134 metrekareden başlayan proje konum bilgisine göre şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Ankara Doğa City iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 243 18 00 olarak belirlendi.

Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Hep İstanbul Evleri İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa ediliyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim için 444 8 437 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim bilgileri!

Toplam 1.500 adet daire satışa çıkarılacağı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Inistanbul Gala Davutpaşa Residence iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Inistanbul Gala Davutpaşa Residence iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Yaşa Emlak iletişim Haberi

Yaşa Emlak iletişim

Yaşa Emlak Ve Turizm Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golestan Noroozı tarafından kuruldu. 

Yaşa Emlak Ve Turizm Limited Şirketi konusu:
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Yaşa Emlak Ve Turizm Limited Şirketi adres: Cumhuriyet Mh.D-100 Karayolu Cd.Adm Ko.Si.İst.Ou.Pa.N374/63...