09 / 05 / 2024

Yaşa Emlak nerede

Yaşa Emlak nerede

Yaşa Emlak Ve Turizm Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golestan Noroozı tarafından kuruldu. 

Emlak Konut GYO hisseleri düştü! Yabancılar satıyor: Emlak Konut hisse son durum 1 Nisan 2024!

Emlak Konut GYO hisselerinde bu sabah yüzde 9'a yakın gerileme yaşandı. Emlak Konut hisse son durum 1 Nisan 2024! 

Trump'a emlak dolandırıcılığı davasında 354,9 milyon dolar ceza! 

Emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı suçlamasıyla ilgili New York'taki davada eski ABD Başkanı Donald Trump'a 354,9 milyon dolar ceza kesildi. 

Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat! Yüzde 40’a varan fiyat indirim!

Konut kredisi ile yeni ev sahibi olan EYT’lilerin, (Emeklilikte yaşa takılanlar) emlak vergisi muafiyeti yanında bir avantajı daha bulunuyor. 

Bu kişiler emlak vergisinden muaf olacak! Tek kuruş ödemeyecekler!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kanunu ile beraber EYT’lilere emlak vergisi konusunda muafiyet müjdesi geldi. Buna göre, belirli şartlar kapsamında EYT’liler emlak vergisinden muaf olacak. İşte konuya ilişkin tüm merak edilenler...

Mutfağın demirbaşı yağa indirim geldi! Kaçmaz fırsat

Ayçiçek yağında bir büyük indirim de KARADENİZBİRLİK'ten geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet'in 100. yılında yaptığı indirim çağrısına uyan zincir marketlerin ardından KARADENİZBİRLİK, fiyatlarda yüzde 15 indirim yapacaklarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

EYT'den emekli olanlara emlak vergisi muafiyeti müjdesi!

Emeklilere 200 metrekareden küçük tek bir ev için emlak vergisi muafiyeti uygulanıyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi kapsamında emekli olanlar bu muafiyetten nasıl yararlanacak?

Staj ve çıraklık sigortasında beklenen açıklama geldi! Üst üste gelişmeler yaşandı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) ilişkin düzenleme 4 milyondan fazla kişiye emeklilik yolunu açtı. Staj ve çıraklık sigortası engeline takılanlara emeklilik yolu göründü.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için müjdeli haber: Toplu ödeme yapılacak!

EYT'lilere müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar toplu ödeme ile 25.000 TL'yi hesaplarında bulacak! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı... Hesaplarını kontrol etmeyi unutmayın! İşte ayrıntılar...

SGK'dan açıklama geldi! Bu tarihte işe başlayanlar 44 yaşında emekli olabiliyor!

Emeklilikte yaşa takılanlar tasarısı üzerindeki çalışmalar hızla devam ediyor. Tasarı kapsamında emeklilik hakkı kazanmak için yaş şartını tamamlayamayanlar için yeni bir gelişme yaşandı.

EYT'liler dikkat! Emeklilikte yaşa takılanlar Mart'ı beklemeyin hemen maaşlarınıza bakın! Son dakika rakamlar!

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği EYT düzenlemesi yasa tasarısı olarak Meclis’e geldi. EYT'liler dikkat! Emeklilikte yaşa takılanlar Mart'ı beklemeyin hemen maaşlarınıza bakın! Son dakika rakamlar!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.

EYT'lilere düşük maaş şoku! Peş peşe hesaplandı! Emeklilikte Yaşa Takılanlar şimdi bu detaya bakın! 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili peş peşe son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. EYT'lilere düşük maaş şoku! Peş peşe hesaplandı! Emeklilikte Yaşa Takılanlar şimdi bu detaya bakın! 

Para nereye gitti? 'Merkez Bankası bankaları acil toplantıya çağırdı' iddiası!

KKM'deki şok düşüşün yanı sıra döviz mevduat hesaplarındaki azalma da dikkat çekti. Ekonomistler "para nereye gitti?" sorusunun peşine düşerken MB'nın bankaları acil toplantıya çağırdığı iddia edildi

Yaşa Emlak nerede Haberi

Yaşa Emlak nerede

Yaşa Emlak Ve Turizm Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golestan Noroozı tarafından kuruldu. 

Yaşa Emlak Ve Turizm Limited Şirketi konusu:
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Yaşa Emlak Ve Turizm Limited Şirketi adres: Cumhuriyet Mh.D-100 Karayolu Cd.Adm Ko.Si.İst.Ou.Pa.N374/63...