19 / 05 / 2024

Yaşam Center iletişim

Yaşam Center iletişim

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Esra    Beyaz tarafından kuruldu.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Esra    Beyaz tarafından kuruldu.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi'ne ödül!

Londra'da düzenlenen European Property Awards'a ödüle layık görülen YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi "en iyi ofis mimarisi" dalında ödül kazandı.

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mina Towers Fikirtepe iletişim!

Mina Towers Fikirtepe iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Mina Towers Fikirtepe'de yaşam 2018'in sonunda başlıyor...

Beylikdüzü'ne 1 milyon metrekarelik yaşam vadisi!

Beylikdüzü Belediyesi Yaşam Vadisi’nin tasarlanması için Yaşam Vadisi Uluslararası Fikir Yarışması’nı başlattı. 46 takımından 5 ekip, ön seçim etabını geçti ve Yaşam Vadisi tasarımı için proje yarışmasına katılmaya hak kazandı.

Acıbadem The Mandarins Limited iletişim!

Acıbadem The Mandarins Limited iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 6 536 olarak belirtiliyor. Marina'ya 4.2 kilometre mesafede olan projede 591 konut ve 32 dükkan yer alıyor.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Reisdere Çeşme Jardin Eden iletişim!

Reisdere Çeşme Jardin Eden iletişim için 0216 565 17 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 124 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek proje Pana Yapı imzası yaşıyor.

İlimtepe Sarıçam Adana Evleri iletişim!

Teslimlerin Ağustos 2017 tarihinde yapılması planlanan proje Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor. İlimtepe Sarıçam Adana Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon 444 13 07 olarak belirlendi.

Yaşam Center iletişim Haberi

Yaşam Center iletişim

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Esra    Beyaz tarafından kuruldu.
Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: İNŞAAT a.Yürürlükteki ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Gayrimenkul yatırım - geliştirme faaliyetlerinde bulunmak, etüt proje, araştırma, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri yapmak, Yurtiçinde ve yurt dışında liman, yol, baraj, gölet, endüstriyel tesisler, sulama, arazi toplulaştırma içme suyu- kanalizasyon - arıtma tesisleri - gaz petrol boru hatları, fabrika toplu konut, AVM, işyerleri, toplu yazlık konutlarını da...