02 / 05 / 2024

Yaşam Plus ne zaman teslim

Yaşam Plus ne zaman teslim

Bağcılar Yaşam Plus Evleri 'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Proje 6 ve 13 katlı 4 blok halinde yükseliyor.

Yaşam Plus fiyatları ne kadar?

Yaşam Plus Bağcılar projesinde 100 adet daire ile 17 adet dükkan yer alıyor. Projede teslimler 2 yıl sonra yapılacak. Peki satışların devam ettiği Yaşam Plus fiyatları ne kadar?

İstanbul'da yaşamanın maliyeti belli oldu! 4 kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti ne kadar? 

İstanbul’da yaşamanın ortalama maliyeti resmen hesaplandı. Peki İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti Mart ayında ne kadar oldu? 

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Anadolu Yakası’nın açık hava konseptiyle inşa edilen Lens Yaşam Merkezi'nin içerisinde 100’e yakın perakende mağazası, restoranları, kafeleri ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi geldi.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Park Yaşam Santorini, Körfez manzarasıyla öne çıkıyor!

İzka İnşaat İzmir Çiğli'de hayata geçirdiği Park Yaşam Santorini projesiyle, Santorini adasının mimarisini getiriyor. "Mahallede yaşam var" sloganıyla hayata geçirilen projede, Körfez manzarası öne çıkıyor.

Halkalı Selekta Yaşam fiyatları!

Güney İnşaat tarafından inşa edilen Selekta Yaşam Halkalı projesi 118 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Halkalı Selekta Yaşam fiyatları!

Migros, Balance Güneşli Yaşam Sokağı'nda açıldı!

A plus olarak tasarlanan Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı...

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Muğla Sosyal Yaşam Merkezi bu yıl tamamlanacak!

Kurulduğu 2014 yılından bu güne kadar Muğla’ya 862 Milyon lira yatırım yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği sosyal yaşam merkezini de yıl içinde tamamlayacak.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'ne bakanlık desteği!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Engelsiz Yaşam Merkezi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’dan destek sözü aldıklarını belirtti.

Yeşilyaka Su : Mesa ve Nurol'dan doğa ile iç içe bir yaşam!

Büyükçekmece Gölü'ne yakınlığı ile dikkat çeken Yeşilyaka Su  projesi Mesa-Nurol İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi'ne ödül!

Londra'da düzenlenen European Property Awards'a ödüle layık görülen YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi "en iyi ofis mimarisi" dalında ödül kazandı.

Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı, MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı.

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Yaşam Plus ne zaman teslim Haberi

Yaşam Plus ne zaman teslim

Satış süreci devam eden Bağcılar Yaşam Plus Evleri 100 adet daire ile 17 adet dükkandan meydana geliyor. Projede daire teslimlerinin 2 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor.


Yaşam Plus Rezidans'ta fiyatlar dairelerin konumlarına ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Toplamda 24 bin 979 metrekare inşaat alanı üzerine yayılan projede daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Bağcılar Yaşam Plus Evleri Diztaş İnşaat, Varol Beton ve Diril Group imzası ile hayata geçiriliyor. Projenin sosyal olanakları arasında kapalı yüzme havuzu, oyun alanları ve 130 araçlık kapalı otopark yer alıyor.


İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçirilen Yaşam Plus Residence projesi ödeme planı kapsamında yüzde 25, 30 ve 40 peşinatta, kalan bedel 24 ay vade farksız firma bünyesinde taksitlendiriliyor. 


Bağcılar Yaşam Plus Evleri nerede?

Adres: Mahmutbey Merkez Mah. İnönü Cad....