01 / 05 / 2024

Yaşamaya değer yatırıma değer bir semt 5. Levent

Yaşamaya değer yatırıma değer bir semt 5. Levent

KİPTAŞ ve Torunlar GYO imzası ile hayata geçirilen 5. Levent'te banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje "Yaşamaya değer, yatırıma değer bir semt: 5. Levent" sloganıyla tanıtılıyor.

Tapuya giden vatandaş TL'de yaşanan değer kaybı yüzünden parasını valiz ile götürüyor!

Türk Lirası’nda yaşanan değer kaybı ve erime, yapılan alışverişlerde vatandaşın sıkıntı yaşamasına neden oluyor. Örneğin, 5 milyon TL’lik ödeme için 25 bin adet 200 lira lazım. 5 milyon TL’yi oluşturan 200 liralık 250 destenin ağırlığı ise 28 kilogramı aşmış durumda. 

Borsada düşüşler ve yükselişler bitmez: Kazanan doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlar olur!

Değer Yatırımcısı Yasin Özdemir, X sosyal medya hesabından Borsada yaşanan düşüş ve yükselişler ile ilgili açıklama yaptı ve "Kazanan kesinlikle doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlardır" dedi. İşte Özdemir'in o paylaşımı ve vatandaşların yorumları...

Warren Buffett Türkiye'de yaşasaydı uzun vadeli yatırımcı olur muydu?

Finansal Muhbir Ahmed Gürkan, X sosyal medya hesabından "Warren Buffett Türkiye'de yaşasaydı uzun vadeli yatırımcı olur muydu?" sorusunu yanıtladı ve konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte Ahmed Gürkan'ın o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

Altın ve dolar değer kaybı yaşıyor ama oraya yatırım yapan kazanıyor!

Son dönemde altın ve dolar piyasalarında değer kaybı yaşanırken, araç fiyatlarının yükselmesi yatırımcılar için umut verici bir potansiyel sunuyor.

Uzman isim Selçuk Geçer herkesi uyardı! Yatırımcılar dikkat!.. İşte asıl sıçramanın olacağı tarih

Son dönemlerde yaptığı dolar öngörüleriyle beraber gündemde yer alan para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer yatırımcıları tek tek uyardı. Dolar kurundaki dalgalanmaları değerlendiren Geçer, en fazla kazandıracak tüyoları liste halinde paylaştı.

Borsa İstanbul 2022'de yeni yatırımcı rekoru kırdı

Merkezi Kayıt Kuruluşu Genel Müdürü Arıkan, Borsa İstanbul'un 2022'deki performansını değerlendirdi. Yatırımcı ilgisinde rekor kırıldığını belirten Arıkan, borsayla bu yıl tanışan yatırımcıların portföy büyüklüğünün iki katına çıktığını açıkladı.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Ou Ya İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ou Ya İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ksı Lın ve Jıanqıng Chen ortaklığında kurulduç

Pwc Türkiye Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırım raporu yayımlandı!

PwC Türkiye Kamu Danışmanlığı ekibi tarafından hazırlanan “Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırımının Yükselen Alanları” raporun sonuçları belli oldu.

2022'de gayrimenkul yatırımları hızlanacak!

Pandemi nedeniyle iki seneyi durgun geçiren gayrimenkul sektörü, 2022'de yeni yatırımlara hazırlanıyor. Sektör temsilcileri bu yıl içerisinde yeni projelerin hayata geçeceğini söylüyor.

Kripto varlıklara yatırımlar azalmıyor!

Son zamanlarda değer kaybı yaşayan kripto paralar yatırım almaya devam etti. Geçtiğimiz hafta kripto para sermaye varlıklarına para girişi yaşandı. 

Yaşamaya değer yatırıma değer bir semt 5. Levent Haberi

Yaşamaya değer yatırıma değer bir semt 5. Levent

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan 5. Levent Alibeyköy'de 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Toplamda 4.064 konuttan oluşan 5. Levent Alibeyköy Konutları 516 bin metrekare arsa alanına sahip. Proje "Yaşamaya değer, yatırıma değer bir semt: 5. Levent" sloganıyla yükseliyor.


Alibeyköy 5. Levent fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Tamamı peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 7 indirim uygulanan projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanıyla veya banka kredisiyle ödenebiliyor. 


5. Levent Evleri İstanbul Eyüp Alibeyköy lokasyonunda inşa ediliyor. Toplam yatırım bedeli 1 milyon 800 lira olarak belirlenen projede dairelerin alanları 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. 


Eyüp 5. Levent Konutları lokasyon olarak Levent...