07 / 05 / 2024

Yaşar Aşçıoğlu ali sami yen yıkım

Yaşar Aşçıoğlu ali sami yen yıkım

Ali Sami Yen projesini alan ancak sonra çekilen Yaşar Aşçıoğlu, “O stadın hayvan boğazlar gibi yıkılması noktasında kendimi affetmiyorum. Orası belki de o yüzden bana da uğurlu gelmedi” dedi.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege sünnet oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun  5 yaşındaki oğlu Ali Ege sünnet oldu. ali Ağaoğlu, Ali Ege için sünnet töreni yemeği organize etti...

Aşçıoğlu Avrupa'ya açılıyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, firmanın yatırımlarından ve projelerinden bahsetti. Sektöre ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aşçıoğlu, Londra, Almanya ve Romanya'da proje üreteceklerini açıkladı.

Aşçıoğlu'ndan 3 yeni proje geliyor!

İnşaat sektörünün başarılı firmalarından Aşçıoğlu, İstanbul'da 2, Muğla'da 1 yeni proje hazırlığında. Şirket projelere önümüzdeki yıl başlayacak...

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

OYAK Seyrantepe ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı!

OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki arsa ihalesini 825 milyon TL bedelle Aşçıoğlu – Yılsan Holding kazandı...

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Yaşar Aşçıoğlu ali sami yen yıkım Haberi

Yaşar Aşçıoğlu ali sami yen yıkım


Yaşar Aşçıoğlu, babadan inşaatçı. Aşçıoğlu İnşaat’ın 45 yıllık bir mazisi var. Şirketin ikinci kuşak temsilcisi olan Yaşar Aşçıoğlu 10 yıl sonra bayrağı iki oğlu ve kızına devretmeyi planlıyor. Ataköy Selenium projesini başlatan Aşçıoğlu’yla Fulya’daki Selenium’da buluştuk. Açık sözlü biri Yaşar Aşçıoğlu. Sohbetimizde yaşadığı pişmanlıkları, hatalarını da anlattı. Aşçıoğlu’nun ofisinde doldurulmuş geyikler ve ceylanlar var. Bu hayvanlar çiftliğinde hastalanıp ölen hayvanlarmış. “Hastalanan hayvanlarımdan kopamıyorum, bunları doldurtuyorum” diyor Aşçıoğlu. Ezcümle avlamamış.



Ajitasyon yapılmasın


- İstanbul’u beğeniyor musunuz? Her yer yüksek binalarla doldu. Yeterli değil mi? 


Hayır. Yeterli değil ama düzenlenmeli. İstanbul’daki yapıların hemen hemen hepsinde sorun var. Çok büyük bölümü yeniden yapılmalı. Tehlikeli binaların çoğu. Bunun yanında beklentiler de değişti. Konfor arıyor herkes. Eski evlerin sorunu çok. Özen gösterilmeli. Benim de şikayetlerim var. 


- Şehircilikte...