27 / 04 / 2024

yaşar grubu yatırımları

yaşar grubu yatırımları

Türkiye'nin önde gelen satış ve dağıtım şirketlerinden olan Yaşar Birleşik Pazarlama, tüketicilere ürünlerini daha hızlı ulaştırmak için İstanbul Avrupa Yakası Depo ve Lojistik Merkezi temel atma törenini gerçekleştirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Divan Grubu yatırımları hızlandırma kararı aldı!

Covid-19 sürecinde yatırımlarını beklemeye alan ve verimliliğe odaklanan Divan Grubu yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fiba CP dünyadaki gayrimenkul yatırımlarına rehberlik edecek!

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

Muğla'ya yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Muğla'nın büyükşehir olduğu tarihten 2018 yılı sonuna kadar Bakanlık tarafından ilde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

16 yılda Malatya'ya yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Malatya iline yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Otel yatırımları Anadolu’ya yayılıyor!

Otel yatırımlarının Anadolu’ya yayılmaya başladığını söyleyen TÜROB Başkanı Timur Bayındır, “Bu yıl Van’da yatırımlar ciddi bir sıçrama yaptı” dedi...

yaşar grubu yatırımları Haberi

yaşar grubu yatırımları


Türkiye'nin önde gelen satış ve dağıtım şirketlerinden olan Yaşar Birleşik Pazarlama, tüketicilere ürünlerini daha hızlı ulaştırmak için İstanbul Avrupa Yakası Depo ve Lojistik Merkezi temel atma törenini gerçekleştirdi.


Sektördeki 30 yılı aşkın tecrübesi, 2 bini aşkın araç filosu ve 100'ün üzerinde bayisiyle başta Pınar olmak üzere birçok markanın ürünlerini 160 binin üzerinde satış noktasına satış ve dağıtımını gerçekleştiren Yaşar Birleşik Pazarlama A.Ş. (YBP), yeni depo ve lojistik merkezi temelini İstanbul - Esenyurt'ta attı. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar'ın katılımıyla gerçekleşen temel atma töreninde Yaşar Topluluğu, DEA YAPI İnşaat VE GAD Mimarlık yöneticileri yer aldı. Hayata geçirecekleri yeni yatırımlarından dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, “Yaşar Topluluğu olarak ülke ekonomisine, milli gelire,...