28 / 04 / 2024

Yaşar Holding yeni yatırım

Yaşar Holding yeni yatırım

Ege'nin sanayi devi Yaşar Holding kuruluşlarından yem ve besicilik şirketi Çamlı, Manisa Turgutlu'ya dev bir yem fabrikası yatırımı yapma kararı aldı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Mustafa Selim Yaşar vefat etti!

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar vefat etti. 

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Ebru Yaşar-Necat Gülseven çifti Diyarbakır'da okul inşa edecek!

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucaklarına alan Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çifti yeni yatırım yapacak. Çift, Gülseven'in memleketi olan Diyarbakır Bismil'de okul inşa edecek.

Beykoz İshaklı Niyazi Yaşar Parkı açıldı!

İlçe sakinlerine yeni sosyal donatı alanları sunan Beykoz Belediyesi, yapımı tamamlanan İshaklı Niyazi Yaşar Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Yaşar Holding'ten Turgutlu'ya 50 milyonluk fabrika!

Yaşar Holding bünyesindeki Çamlı Yem'in Turgutlu'da kuracağı yeni fabrikasının temeli törenle atıldı.

Yaşar Holding'ten Manisa'ya dev yatırım!

Ege'nin sanayi devi Yaşar Holding kuruluşlarından yem ve besicilik şirketi Çamlı, Manisa Turgutlu'ya dev bir yem fabrikası yatırımı yapma kararı aldı.

Yaşar Birleşik'ten Esenyurt'a yeni lojistik merkezi!

Yaşar Birleşik Pazarlama A.Ş., yeni depo ve lojistik merkezi temelini İstanbul'da attı. Başkan Selçuk Yaşar, "Yatırımımız, Avrupa'nın en modern merkezi olacak" dedi

Yaşar Holding'ten Ayazağa'ya yeni proje!

Yaşar Gruba ait Pınar Gıda'nın İstanbul Ayazağa'daki 20 bin metrekarelik arazisinde konut, rezidans ve AVM projesi yapımı planlanıyor. Karma projeye 2017 yılında başlanacağı düşünülüyor.

Fethi Yaşar: Eline keser alan inşaat yapmamalı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Narlıdere'de yer alan "Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi" projesi çalışmalarını denetleyen Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, inşaat çalışmalarının tamamlandığını artık açılışa çok az bir zaman kaldığını ifade etti.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi yaza tamam!

Narlıdere Belediyesi'nin yaptığı Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tesisleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Batur, "Kentsel dönüşüm alanı içindeki bu alan Narlıdere'ye hayat katacak" ifadesini kullandı.

Erzurum Karayazı'ya arıtma tesisi inşa edildi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı’ya Arıtma Tesisi ve İsale Hattı yaptı. Çalışma kapsamında 700 metreküplük içme suyu deposu, 2 adet 100 metreküplük, 1 adet 50 metreküplük depo ve 3000 metre de servis yolu yapıldı.

Yaşar Holding yeni yatırım Haberi

Yaşar Holding yeni yatırım

Ege'nin sanayi devi Yaşar Holding kuruluşlarından yem ve besicilik şirketi Çamlı, Manisa Turgutlu'ya dev bir yem fabrikası yatırımı yapma kararı aldı.  Yıllık 375 bin ton kapasiteli tesisin temeli önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle atılacak. Yaşar Holding, böylece Turgutlu'daki ikinci fabrika yatırımını gerçekleştirecek. Yaşar, 2014 yılında Turgutlu'da DYO'nun toz boya fabrikasını hizmete açmıştı. Çamlı'nın Turgutlu'daki yatırımının 2017 sonunda tamamlanması bekleniyor. Çamlı'nın; Pınarbaşı'nda merkez yem fabrikası, Örenaltı'nda organik gübre fabrikası, Çeşme'de kültür balığı üretim tesisi, Güzelbahçe'de hindi üretim tesisleri ve Manisa Beydere'de Beydere Süt Besi İşletmesi bulunuyor. Çamlı'nın ürünleri arasında; büyükbaş, küçükbaş, kanatlı, özel yemler, balık yemi yer alıyor. Yem ve gübrede; hindi, balık, karides gibi Türkiye'nin ilk üretimlerini yapan şirket, yeni fabrikası ile üretim kapasitesini de geliştirecek.


Yıllık 375 bin ton üretim


Yatırım,...