14 / 05 / 2024

Yaşar Poyraz İnşaat

Yaşar Poyraz İnşaat

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu sonuçlarına göre, Yönetim Kurulu’na giren isimler arasında Yaşar Poyraz da yer alıyor. Peki, Yaşar Poyraz kimdir?

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dinçer tarafından kuruldu.

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Demir ve Yılmaz Kayma tarafından kuruldu.

Ya Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ya Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ahmet Aldemir tarafındna kuruldu.

İh Ya Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İh Ya Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Kabal ve Yavuz Akar ortaklığında kuruldu.

Arıbey İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıbey İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da AydınArı tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Mehmet Hakan Günaydın tarafından kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Rümeysa Kınık ve Sakine Polat ortaklığında kuruldu.

Yaşar Poyraz İnşaat Haberi

Yaşar Poyraz İnşaat

Yaşar Poyraz kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu sonuçlarına göre, Yönetim Kurulu’na giren isimler arasında Yaşar Poyraz da yer alıyor.


Yaşar Poyraz, 1959 yılı doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Bursa İnegöl’de tamamladıktan sonra Sakarya Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisinden mezun oldu.


1980 Yılında şantiye şefi olarak mesleğine başladı. Bursa, İstanbul, Balıkesir, Eskişehir, Kütahya başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok il ve ilçelerinde projeler hayata geçirdi.


1986 yılından itibaren Yapı sektöründe kendi firması Yaşar Poyraz İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti ‘ni kurarak özel sektörde sanayi yapıları ve konut sektöründe Bursa da İstanbul da muhtelif yapıların taahhüdünü gerçekleştirdi.


1999 yılı depremi sonrası,2001 yılında Protest Yapı Araştırma ve Test Merkezi A.Ş. kurdu. Akabinde Bursa merkez olmak üzere Balıkesir de şube laboratuvar ,İnegöl,Gemlik,M.Kemalpaşa,Bandırma ,Ayvalık...