02 / 05 / 2024

Yasemin Arpaç mimarlık

Yasemin Arpaç mimarlık

2004 yılında Sabahattin Emir ile birlikte Beyoğlu Tünel’de Ofist’i kuran İç Mimar Yasemin Arpaç kimdir? Yasemin Arpaç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yasemin Arpaç..

Üçds Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçds Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Dilem    Satıcı tarafından kuruldu.

Ymk Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymk Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Yasemin Keyif tarafından kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

İlyaplus İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

İlyaplus İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Başar tarafından kuruldu.

Art Mirror Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Art Mirror Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Öner tarafından kuruldu.

Khum Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Khum Design Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Gazanker tarafından kuruldu.

Furnitecture Studio Mimarlık İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Furnitecture Studio Mimarlık İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Irmak Haraccı ve Yasemin Diker Attaroğlu ortaklığında kuruldu.

Ydk Mimarlık Tasarım Ve Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk Mimarlık Tasarım Ve Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Karaca tarafından kuruldu. 

Yt Dekorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt Dekorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Tolga Çıngıl ve Yasemin Yaşar Çıngıl ortaklığında kuruldu. 

Ofisistanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ofisistanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Emir ve Cahide Yasemin Arpaç ortaklığında kuruldu.

Asır Restorasyon Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Restorasyon Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yasemin Örs tarafından kuruldu.

Dia Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dia Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Abdulmecit Halil ve Yasemin Halil imzasıyla kuruldu.

Yasemin Sener'le Mimarlık ve İletişim söyleşisi 5 Ocak'ta!

Kayıtsız Söyleşi Serisi, 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin son söyleşisini Yasemin Sener ve pRchitect ile “Mimarlık ve İletişim” üzerine yapıyor. Kayıtsız Söyleşi, 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bademlik Kampüsü’nde!

Yasemin Arpaç mimarlık Haberi

Yasemin Arpaç mimarlık

Yasemin Arpaç kimdir?

Yasemin Arpaç, 1994 yılında Tarsus Amerikan Koleji’nden, 1998 yılında da Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun oldu. 


2004 yılında Sabahattin Emir ile birlikte Beyoğlu Tünel’de Ofist’i kurdu. Bilgi Üniversitesi Tasarım Kültürü ve Yönetimi programını tamamladı.


Ofist Mimarlık

2004 yılında iç mimar ve tasarımcı, Yasemin Arpaç ve Sebahattin Emir tarafından İstanbul'da Pera'da kuruldu. 


Projelere içinde bulundukları zaman ve mekanlara ait çözümler üretmek amacında olan Ofist konut, showroom, mağaza, fuar standı, cafe, restoran, bar, sinema, otel, ofis projeleri ve ürün tasarımları gibi farklı sektörlerden çeşitli projeler üzerinde çalılıyor.


Ofist’in, 2005 Interior Design Turkey yarışmasında, biri Sosyal Aktivite Mekanları, diğeri Alışveriş Mekanları kategorileri olmak üzere iki ayrı projesi ile birincilik ve ikincilik ödülleri bulunuyor.


Ofist, Mart 2013’ten beri, çalışmalarını Karaköy civarında yeni taşınmış...