02 / 05 / 2024

Yasemin Ergene

Yasemin Ergene

İşadamı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan, ticarete atılıyor. Dünyaca ünlü çocuk giyim mağazası Carter's'ı Akmerkez'in alt katına taşıyan Özilhan, 15 Nisan'da açılış yapacak.

Ergene Belediyesi'nde 37,9 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Ergene Belediyesi kendisine ait 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam değeri ise 34 milyon 919 bin 412,27 TL.

İşte Yasemin Taciroğlu'nun Sarıyer'deki evi!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, anne ve babası Nedret ve Ali Taciroğlu ile birlikte yaşadığı Sarıyer'de yaşadıklarını evinin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı.

Esenyurt Yasemin Sarıca Aytan Anaokulu açıldı!

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Sarıca Aytan’ın isminin verildiği Anaokulu vatandaşların hizmetine açıldı.

Yasemin Masis'in Seyhan Park Residence çalışmaları sürüyor!

Mimar Yasemin Masis eşi Dikran Masis ile çıktığı Venedik tatili sonrasında soluğu Adana'daki Seyhan Park Residence projesinde aldı.

Ergene Belediyesi'nin en büyük geliri arsa satışlarından!

Ergene Belediyesi'nin Ak Partili üyesi Gündoğan, Ergene Belediyesi'nin gelirinin en büyük bölümünün OSB'deki arsa satışından el edildiğini ifade etti.

Tekirdağ Ergene'de 16.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Tekirdağ Ergene Belediyesi Velimeşe mevkinde yer alan 2 arsasını satıyor. Arsalar için ihale 18 Mayıs'ta düzenlenecek..

Yasemin Taciroğlu evi için eşya aldı!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, arkadaşlarının Ulus'ta yeni açtığı dekorasyon mağazasına gitti. Taciroğlu, ev eşyası ve ev aksesuarı baktıktan sonra annesinin atolyesi için hediye aldı...

Ergene Velimeşe OSB'de 16,4 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Ergene Belediye Başkanlığı Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan iki adet arsa satışa çıkarıyor, gayrimenkullerin toplam satış bedeli 16,4 milyon TL olarak belirlendi.

Ergene Meclisi'nde gündem maddeleri karara bağlandı!

Ergene Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Tekirdağ Ergene'de 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Çorlu 3. İcra Dairesi ,Tekirdağ Ergene 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. İhalesi 3 Mayıs'ta gerçekleşecek fabrikanın satış bedeli 5 milyon 653 bin 428 TL olarak belirlendi.

Ergene Meclisi'nde imar planı değişikliği Komisyon'a havale edildi!

Ergene Belediye Başkanlığı’nın Mart ayı olağan meclis toplantısı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında yapıldı. Ulaş Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıda 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Ergene'de 19 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ergene Belediye Başkanlığı, Velimeşe mevkiinde bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 21 Şubat'ta yapılacak arsaların toplam bedeli 19 milyon 85 bin 452 TL olarak belirlendi.

Yasemin Ergene Haberi

Yasemin Ergene

Anadolu Holding’in veliahdı genç işadamı İzzet Özilhan’ın eşi Yasemin Özilhan, evlendikten sonra oyunculuğa ara vermişti. İki kızı olduktan sonra bebek ürünlerine merak saran Yasemin Hanım, ticarete atılmaya karar verdi. Carter’s adlı çocuk mağazalarının Türkiye’deki genel müdürlüğünü üstlenen görümcesi İpek Özilhan Özkan’la birlikte çalışan ve aynı markanın halkla ilişkiler müdürlüğünü yapan Yasemin Hanım, kendi işinin patronu olacak. ‘Carter’s Babies and Kids’ ve “OshKosh B’gosh’u Akmerkez’de açmaya hazırlanan Özilhan, önceki gün tadilatta olan mağazada objektiflere yansıdı. 15 Nisan’da açılışı yapılması planlanan mağaza için her gün AVM’ye giden Yasemin Özilhan, işlerin başında durarak her türlü detayla bizzat ilgileniyor. Ticaretle ilgili eşi İzzet Özilhan’dan tüyolar alan Yasemin Hanım, ilk kez böyle bir deneyim yaşayacağı için çok mutlu olduğunu...