03 / 05 / 2024

Yasemin Evleri ne zaman teslim

Yasemin Evleri ne zaman teslim

Fiyatların 299 bin TL'den başladığı projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Kampanya, Nisan ayında geçerli olup detaylar, “YASEMİN EVLERİ” satış ofisinde.

Yasemin Evleri'nde kişiye özel ödeme planı!

Balkaya İnşaat, 14 ay sonra teslim edilecek projede yatırımcının kar oranını garanti altına alarak projesine olan güvenini ortaya koyuyor. Projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor.

Balkaya İnşaat Yasemin Evleri'nde yüzde 30 peşinatla!

Balkaya İnşaat, Yasemin Evler projesinde bir ilke imza atıyor. Projeden oturum veya yatırım amaçlı alım yapanlara Para Kazandırma garantisi veriliyor. Yüzde 30 peşinat ödenen projede yatırım yapanları ise teslimde kötü sürprizler beklemiyor.

Babacan Premium Evleri ne zaman teslim?

Babacan Premium'da 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen daireler bulunuyor. Proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Babacan Premium Evleri ne zaman teslim edilecek?

Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim?

Mesa Marmara Residence'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 20 katlı tek blok olarak tasarlanan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor. Peki Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yooistanbul Evleri ne zaman teslim?

Yooistanbul Rezidans'ta konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 5 katlı 11 blok halinde yükselen projede 120 adet daire bulunuyor. Peki Yooistanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 583 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Konutları Ankara Batıkent'te inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 166 ile 185 metrekare arasında değişiyor. Peki Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans Cathay İnşaat imzası ile yükseliyor. Toplamda 1.067 adet daireden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Peki Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesinde fiyatlar 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim?

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta fiyatlar 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Kumru Ankara Evleri ne zaman teslim?

150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Projede daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Peki Kumru Ankara Evleri ne zaman teslim?

360 Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

360 Kurtköy'de 2,5+1'den 5,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 26 bloktan meydana geliyor. Peki 360 Kurtköy Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim? 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından meydana gelen Vira İstanbul Evleri projesinde metrekare fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...

Marina Ankara Evleri ne zaman teslim?

Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılan proje 2 bin adet daireden oluşuyor. Proje Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor. Peki Marina Ankara Evleri ne zaman teslim?

DKY On Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilen DKY On Rezidans 38 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki DKY On Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yasemin Evleri ne zaman teslim Haberi

Yasemin Evleri ne zaman teslim

Yasemin Evleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın


Beylikdüzü’nün sayfiye yeri olarak da nitelendirilen ve her geçen gün gelişen bölgesi Kavaklı’da şehrin patırtısını arkanıza alıp, yüzünüzü denize döneceğiniz, huzurlu bir yaşam alanı yükselmeye devam ediyor.


“YASEMİN EVLER” projesi, inşaat kalitesi ve güvenilirliği ile 12 yıldır sektörde birçok projeye imza atmış olan BALKAYA İNŞAAT tarafından hayata geçiriliyor.  


Vaad etmiyoruz. Taahhüt ediyoruz!  

Balkaya İnşaat, Yasemin Evler projesinde bir ilke imza atıyor. Projeden oturum veya yatırım amaçlı alım yapanlara Para Kazandırma garantisi veriliyor. Özellikle İstanbul’da Konut sektörüne yatırım yapanların ortak sıkıntısı, teslimden sonra yatırımlarının gerçek değerine ulaşmamasıdır. Bu kampanya ile Balkaya İnşaat, 14 ay sonra teslim edilecek projede yatırımcının kar oranını garanti altına alarak projesine olan güvenini ortaya koyuyor. Yüzde 30 peşinat ödenen...