23 / 05 / 2024

yasemin kamhi icra villa

yasemin kamhi icra villa

YASEMİN-Cefi Kahmi çiftinin sahibi oldukları 20 milyon liralık villanın yarı hissesi bugün icradan satıldı. Cefi Kamhi’ye ait hissenin yeni sahibi, Bedirhan Esenlik oldu.

Mimar Yasemin Artar'ın geçici durdurma işlemi iptal edildi!

Yasemin ARTAR tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 10. İdare Mahkemesi 30.04.2015 tarihli ve E.2015/10-K.2015/583 sayılı karar ile geçici durdurma işlemi iptal edildi. Karar bugünkü Resmi Gazetede yayınlandı.

Yasemin Karadeniz kimdir?

Mimar Yasemin Karadeniz kimdir? Mimar Yasemin Karadeniz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yasemin Karadeniz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yasemin Karadeniz..

Yasemin Açık Elazığ'a çimento fabrikası yaptırıyor!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı Yasemin Açık, memleketi Elazığ'a 500 kişinin istihdam edilmesini hedeflediği bir çimento fabrikası yaptırıyor.

Tahliye taahhütnamesi icra takibi nasıl yapılır?

Tahliye taahhütnamesi ile kiracı kiraladığı taşınmazı tahliye edeceği tarihi bildirmiş oluyor. Peki, tahliye taahhütnamesi icra takibi nasıl yapılır? Tahliye taahhütnamesi ile kiracı nasıl tahliye edilir?

İcra satış isteme süresi!

Hacizli taşınmazın satışı için her alacaklı, hacizli malın satış talebinde bulunabiliyor. Peki, icradaki malın satışı ne zaman istenebiliyor. Satış isteme hakkı ne zaman düşüyor? İşte icra satış isteme süresi..

İcra mahkemesine başvuru dilekçesi!

Borçlunun alacaklıya olan borcunu ödememesi durumunda alacaklı bazı haklara sahip oluyor. Borcun tahsili için alacaklı icra mahkemesine bir dilekçe il müracaat edebiliyor. İşte icra mahkemesine başvuru dilekçesi...

İcra mahkemesine nasıl başvurulur?

Borçlu olan kişi borcunu ödeyemeyecek durumda ise alacaklı, icra mahkemesi aracılığıyla borçlunun mallarından kendi alacaklarının ödenmesini sağlayabiliyor. Peki, icra mahkemesine nasıl başvurulur?

Yasemin Özilhan'ın çocuk giyim mağazası 15 Nisan'da açılacak!

İşadamı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan, ticarete atılıyor. Dünyaca ünlü çocuk giyim mağazası Carter's'ı Akmerkez'in alt katına taşıyan Özilhan, 15 Nisan'da açılış yapacak.

Kirasını ödemeyen kiracıya icra takibi!

Kiracılarla ev sahipleri arasında ülkemizde en sık rastlanan sorunlardan biri kiraların ödenmemesi olarak biliniyor. Peki, kirasını ödemeyen kiracıya ne yapılır? Kirasını ödemeyen kiracıya icra takibi nasıl başlatılır?

Yasemin Özata Çetinkaya kimdir?

Yasemin Özata Çetinkaya, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Sinop Valisi olarak atandı. Peki, Yasemin Özata Çetinkaya kimdir? İşte Yeni Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya..

Bina aidatı kaç ay ödenmezse icra gelir?

Apartmanda, kat maliklerinin sorumlulukları arasında apartmanın ortak giderlerine katılım da yer alıyor. Peki, bina aidatı kaç ay ödenmezse icra gelir?

İcra yoluyla evden eşya alınıyor mu?

Alacaklılar; Ödeme emrindeki müd­det geçtikten ve borçlu itiraz etmiş ise itirazı red olunduktan sonra mal beyanını beklemeksizin haciz konmasını isteyebiliyor. Peki, icra yoluyla evden eşya alınıyor mu?

İcra yoluyla gayrimenkul satışında KDV!

İcra daireleri tarafından müzayede yoluyla yapılan taşınmaz satışları ile taşınmaz niteliğine haiz diğer mal ve hakların satışı KDV’ye tabi tutuluyor. İşte icra yoluyla gayrimenkul satışında KDV oranları..

yasemin kamhi icra villa Haberi

yasemin kamhi icra villa

Kamhi Ailesi ile Esenlik arasında 6 yılı bulan ‘villa krizi’nde sona gelindi. Esenlik, 2009 yılında Cefi Kamhi’ye verdiği 3.5 milyon liraya karşılık villanın yarı hissesine ipotek koydurmuştu. İddiaya göre ödeme yapılmayınca o dönem icra takibi yapılmıştı. Ancak Yasemin Kamhi’nin itirazı sonrası söz konusu hisse satılamamıştı. Esenlik’in yaptığı itiraz sonrası Yargıtay, yüzde 50 hissenin icradan satışının önünü açmıştı.


SATIŞ 10 DAKİKADA YAPILDI

İhale bu sabah saat 09:30’da İstanbul 10. İcra Müdürlüğü’nde yapıldı. Hazırlanan son bilirkişi raporuna göre Yeniköy'deki villanın değeri 19.5 milyon lira olarak belirlendi. 10 dakika süren ihaleye Esenlik, avukatı ve Cefi Kamhi’nin avukatı dışında kimse katılmadı.


KAMHİ TEKLİF VERMEDİ

Düzenlenen ihalede Kamhi’nin avukatı teklif vermedi. Tek teklif Esenlik’in avukatından geldi. Villanın yüzde 50 hissesi 4 milyon 770 bin liraya Esenlik’in oldu. Bilindiği...