04 / 05 / 2024

Yasemin Karadeniz mimarlık

Yasemin Karadeniz mimarlık

Mimar Yasemin Karadeniz kimdir? Mimar Yasemin Karadeniz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yasemin Karadeniz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yasemin Karadeniz..

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Saruhan, Eray Karadeniz, İsmail Öztürk ve Ramazan Şamlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Üçds Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçds Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Dilem    Satıcı tarafından kuruldu.

Ymk Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymk Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Yasemin Keyif tarafından kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

İlyaplus İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

İlyaplus İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Başar tarafından kuruldu.

Art Mirror Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Art Mirror Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Öner tarafından kuruldu.

Karadeniz Teknik Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Teknik Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Turan tarafından kuruldu.

Khum Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Khum Design Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Gazanker tarafından kuruldu.

Furnitecture Studio Mimarlık İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Furnitecture Studio Mimarlık İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Irmak Haraccı ve Yasemin Diker Attaroğlu ortaklığında kuruldu.

Ydk Mimarlık Tasarım Ve Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk Mimarlık Tasarım Ve Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Karaca tarafından kuruldu. 

Yt Dekorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt Dekorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Tolga Çıngıl ve Yasemin Yaşar Çıngıl ortaklığında kuruldu. 

Ofisistanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ofisistanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Emir ve Cahide Yasemin Arpaç ortaklığında kuruldu.

Asır Restorasyon Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Restorasyon Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yasemin Örs tarafından kuruldu.

Yasemin Karadeniz mimarlık Haberi

Yasemin Karadeniz mimarlık

Yasemin Karadeniz kimdir?

Yasemin Karadeniz, 1974 yılında, Afyon'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 1997 yılında, İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümünden mezun oldu. Mimar Sinan Üniversitesi iç mimarlık bölümünde yüksek lisans programını "Sürdürülebilir Mimarlık İlkeleri" üzerinde hazırladığı tez çalışması ile tamamladı.


Sırasıyla; Proje Mimarlık, Seyaş ve Net Mimarlık'ta görev aldıktan sonra 2003 yılında Aralık Mimarlık'ı kurdu. 2009 yılında Aralık Mimarlık'ın kapanışı ile birlikte İdea Mimarlık'ta çalışmalarına devam etmektedir.


Çalışmalarında; günümüz trendlerini, farklı bakış açıları ve sürdürülebilir bir perspektif doğrultusunda mekanı kullanıcı ile birlikte irdeleyerek, insan ile doğa arasında dengeli geçiş mekanları oluşturmayı amaç edinmiştir.


İletişim bilgileri:

Üvez Sokak

Ferah Apartmanı No:12 D:4

Arnavutköy Beşiktaş

İSTANBUL


T: 0 212 257 00 18

F: 0 212 257 04...