16 / 05 / 2024

Yasser Elsayed Aly Aly Ahmed Elezaby

Yasser Elsayed Aly Aly Ahmed Elezaby

Say Group Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A. Elsayed Aly Ahmed Elezaby, Elsayed Aly Aly Ahmed Elezaby, Yasser Elsayed Aly Aly Ahmed Elezaby tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile M.A.M. Elsayed Eleıwa tarafından kuruldu.

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Maher Alshamaa ve Yasser Al-Hındı Baluch ortaklığında kuruldu.

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İbrahim Elsayed ve Semiye Arslan tarafından kuruldu.

Panorama İnternatıonal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Panorama İnternatıonal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasser Badenjkı tarafından kuruldu.

Alomara Group Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kurudu!

Alomara Group Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Yasser B.M. Ala tarafından kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Miras Müteahhitlik İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Miras Müteahhitlik İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi Ümraniye'de Yasser Mohamed, A.Karım M.T.H. Shalabı ve Şahap Ezzat ortaklığında kuruldu.

Mostakar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mostakar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasser A.M.M. tarafından kuruldu.

Mono Group Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Group Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile M.Alı Elsayed Elsayed Abdelaatı ve M.Mahmoud Nadım Abdelmoty Elamawee H tarafından kuruldu.

Al Mawafı Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mawafı Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Alsaleh ve  Yasser M.A.M. tarafından kuruldu.

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile I.Fathalla Ibrahım Aly Saıd tarafından kuruldu.

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Huri Çamlı ve T.Abdelrahman A.Elsayed Otıfy ortaklığında kuruldu.

Hapi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hapi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler2de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar M. M. Aly tarafından kuruldu.

Yasser Elsayed Aly Aly Ahmed Elezaby Haberi

Yasser Elsayed Aly Aly Ahmed Elezaby

Say Group Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A. Elsayed Aly Ahmed Elezaby, Elsayed Aly Aly Ahmed Elezaby, Yasser Elsayed Aly Aly Ahmed Elezaby tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu. 

Say Group Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Say Group Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievleri, Fevzi Çakmak Caddesi, 4. Sokak,...