19 / 05 / 2024

Yassı Çelik İthalat İhracat ve Sanayicileri Derneği toplantısı ne zaman

Yassı Çelik İthalat İhracat ve Sanayicileri Derneği toplantısı ne zaman

YİSAD, (Yassı Çelik İthalat, İhracat ve Sanayicileri Derneği) sektörde ve Türk ekonomisinde yaşanan gelişmeleri Marriott Hotel Asia'da düzenlediği toplantı ile 14 Mayıs Çarşamba günü değerlendirecek....

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Kaiserbau Saj Çelik Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaiserbau Saj Çelik Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abit Çeliktenyıldız, Jeesica Marrufo ve Songül Öztürk ortaklığında kuruldu.

Dev şirketten işe alım ilanı! Başvurular bugün başladı

Yassı çelik üreten entegre tesisi İsdemir, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda saat ücretli olarak görev yapmak üzere işe alım yapacağını açıkladı. İşte başvuru şartları ve başvuru tarihi...

İş arayanlara müjde! Sanayi devi eleman alacak. Başvurular başladı, geç kalmayın! İşte aranan şartlar

Yassı Çelik devi İsdemir büyüme ihtiyaçları doğrultusunda eleman alacağını duyurdu. Başvurular bugün başladı (20 Aralık 2022) geç kalmayın...

Cold Formed Çelik Yapı Mühendislik İthalat İhracat İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cold Formed Çelik Yapı Mühendislik İthalat İhracat İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Hatice Eriş tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Turan tarafından kuruldu.

Çakırbeyli Çelik İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırbeyli Çelik İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Fares Çakırbeyli tarafından kuruldu.

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi açıldı!

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kollik tarafından açıldı.

Tosyalı Holding'in İskenderun'daki 2.5 milyar dolarlık tesisinde sona yaklaşıldı!

Tosyalı Holding tarafından İskenderun'da inşa edilen 2,5 milyar dolarlık yassı çelik üretim fabrikasının büyük bölümü tamamlandı.

Eliza İnşaat Çelik Hırdavat İhracat İthalat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eliza İnşaat Çelik Hırdavat İhracat İthalat ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Apaydın tarafından kuruldu. 

Demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirilmesine ilişkin karar!

Cumhurbaşkanlığı'nın Demir-Çelik Ürünleri İthalatında Geçici Korunma Önlemi Uygulanmasına İlişkin Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Karar ile demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirildi..

Saes Yapı Mühendislik İnşaat Endüstriyel Çelik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saes Yapı Mühendislik İnşaat Endüstriyel Çelik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Eriş tarafından kuruldu.

Yassı Çelik İthalat İhracat ve Sanayicileri Derneği toplantısı ne zaman Haberi

Yassı Çelik İthalat İhracat ve Sanayicileri Derneği toplantısı ne zaman

Bu yıl 4.sü 14 Mayıs Çarşamba saat 13.00 ve 17.30 saatleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye’de, yassı çelik sektöründeki firmaları bir araya getirmek ve sektörü geleceğe hazırlamak amacıyla kurulan YİSAD, (Yassı Çelik İthalat, İhracat ve Sanayicileri Derneği) sektörde ve Türk ekonomisinde yaşanan gelişmeleri Marriott Hotel Asia'da düzenlediği toplantı ile değerlendirecek.


Bu yıl gerçekleşecek olan toplantıda konuşmacı olarak katılan İşadamı Burhan KARAÇAM, ‘’TÜRKİYE’DE DEĞİŞEN PİYASA ŞARTLARINA İŞLETMELERİN UYUMU KARLILIK YÖNETİMİ’’  Ekinciler Demir Çelik Sanayi Yönetim Kurulu Eş Başkanı Namık EKİNCİ,’’ ÇELİK PİYASALARININ BUGÜNÜ VE GELECEKTEKİ BEKLENTİLER’’

Bayraktar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin BAYRAKTAR, ‘’ GELECEĞİN YATIRIM SAHALARI, PİYASA TAHMİNLERİ, NEREYE GİDİYORUZ, NE YAPMALI ?’’ konuları konuşulacak. Ayrıca, toplantı sonrasında katılımcılara Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kaleme aldığı NUTUK hediye verilecektir. Toplantının sunuculuğunu ise oyuncu Cansın...