03 / 05 / 2024

Yassıada yatırımı

Yassıada yatırımı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açılan Yassıada ve Sivriada 'ya Kültür ve Turizm Bakanlığı " turizm yatırım belgesi " verdi.

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Erkoç tarafından kuruldu. 

DKY İnşaat'tan Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım!

DKY İnşaat 4 projeyle Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım yaptı. DKY İnşaat bu yıl DKY Ada ve DKY Sahil projelerini satışa çıkardı.

Stanka İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Stanka İnşaat Yatırım Limited Şirketi, Koray Akın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz'da Fatih, Neslişah Mahallesi, Muhtar Muhittin Sokak, 109 Ada'da kuruldu.

Veziroğlu Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Takaydın Şubesi açıldı!

Veziroğlu Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Takaydın Şubesi, Rasim Coşkun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Arnavutköy, Baklalı Mahallesi, Tayakadın Yassıören Caddesi'nde kuruldu.

İbrahim Ada: 10 milyon liralık çevre yatırımına imza attık!

İbrahim Ada, 10 milyon liralık çevre yatırımına imza attıklarını söyledi. Ada, "Tuz tutma ünitesiyle çevreye toz salımı yapmıyoruz. Dinamit patlatmada nano teknolojiyi tercih ettik böylece gürültü kirliliğinin önüne geçtik" dedi

Son dönemin en gözde yatırım aracı ada satın almak!

Aslı Barış'Bazdan evden ucuz, bazıları servet değerinde. Ada satın almak son dönemin en havalı yatırımı' dedi

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Yassıada yatırımı Haberi

Yassıada yatırımı

Belgeye göre merhum Başbakan Adnan Menderes'in darbe sonrası yargılanıp idam edildiği Yassıada'da 378 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel inşa edilecek. Otelde 950 kişilik lokanta, 190 kişilik pasta salonu, 100 kişilik gece kulübü, 2 adet masaj salonu yer alacak. 500 kişilik konferans salonu, 2 kapalı yüzme havuzu, spor salonlarının yanı sıra 20 araçlık kapalı otopark yapılacak. 



İmara açılan Yassıada ve Sivriada'ya turizm yatırım belgesi verildi. Böylece Yassıada'ya 5 yıldızlı otel, gece kulübü ve masaj salonu yapılabilecek 92 bin metrekare büyüklüğündeki Sivriada'da ise bin 961 kişilik Kongre Salonu, bin 600 kişilik lokantalar ve 180 kişillik otopark inşa edilecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başbakanlığı döneminde iki adayı "demokrasi ve özgürlük adası haline getirmek istediklerini" belirterek "Demokrasinin temsilcilerinin idam kararının verildiği Yassıada'da bir müzede o serüven izlenecek....