02 / 05 / 2024

Yassıada yeni ismi

Yassıada yeni ismi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Muammer Güler imzasıyla yayımlanıp yürürlüğe giren karara göre, Yassıada'nın ismi "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" oldu...

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Arsago, Türkiye'nin en büyük arsa markası olma hedefinde güçlü adımlar atıyor!

Arsago, doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyenlere güvenli ve erişilebilir arsa hizmetleri sunarak Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul markası haline geliyor. İşte ayrıntılar...

Yassıada, yıllık 4.2 milyon TL'ye Albayrak Grubu'na kiralandı!

Adı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2013 yılında "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" şeklinde değiştirilen Yassıada’nın işletmesi Albayrak Grubu’na verildi.

Bakırköy Şenlikköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Bakırköy ilçesi, Şenlik Mahallesi, 74 pafta, 278 ada, yeni: 159 (eski: 55, 92, 93 ve 153 parseller) sayılı parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Türkiye’de yok satan dünyaca ünlü otomobil markası isim değiştiriyor! İşte marka değerini arttıracak yeni ismi!

Türkiye’de adından sıkça söz edilen ve bir zamanlar çok satanlar arasına giren SsangYong, isim değiştireceğini açıkladı. Ünlü Güney Kore markası, önümüzdeki mart ayından sonra hangi ismi kullanacaklarını da duyurdu.

Silivri Cezaevi’nin ismi değişti! İşte o cezaevinin yeni ismi

Silivri Belediye Başkanı’nın dilekçesi üzerine Silivri Cezaevi’nin adı Marmara Cezaevi olarak değiştirildi.

iPhone’ların ismi mi değişiyor? iPhone’ların yeni ismi ne olacak?

iPhone’ların isminin değişmesi gündemde yer alıyor. Peki iPhone’ların ismi gerçekten değişecek mi? İşte detaylar!

Mercedes C Serisi fiyatları kaç lira? Lüksün yeni  ismi Mercedes C Serisi! İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sportif zarafet, yenilikçi güvenlik teknolojisi ve lüks iç mekanı buluşturan Mercedes C-Serisi Sedan, teknolojileriyle de dikkat çekiyor. Peki Mercedes C-Serisi Mayıs 2022 fiyatları kaç lira? İşte Mercedes C-Serisi 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kripto paralarda rekor artış!

Bitcoin çok uzun bir sürenin ardından 50 bin doları aştı. Diğer kripto paralarda da önemli artışlar kaydedildi. ADA yeni bir rekor kırarak 1.8 dolara ulaştı. 

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Üsküdar Kısıklı Mahallesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Kısıklı Mahallesi, 1816 ada, yeni 18 sayılı parsele (eski 10, 11, 12 ve 13 sayılı parseller) ait 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ile 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Fethiye Yassıca Ada'daki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Yassıca Ada'da bulunan bir kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi. 

Yassıada yeni ismi Haberi

Yassıada yeni ismi

27 Mayıs darbesi döneminde Demokrat Partililerin (DP) yargılandığı Yassıada'nın adı "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olarak değiştirildi. Resmi Gazete'nin dünkü sayısında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Muammer Güler imzasıyla yayımlanıp yürürlüğe giren karara göre, İstanbul'un Adalar ilçesi sınırlarında bulunan Yassıada'nın ismi "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" oldu. 


Sabah...