17 / 05 / 2024

yassıda oteli kaç odalı

yassıda oteli kaç odalı

Demokrasi ve Özgürlük Adası ilan edilen Yassıada'ya yapılacak otelde 100 kişilik gece kulübü, 100 kişilik bar, jakuzi, masaj salonu, hamam, yüzme havuzu ve 180 araçlık otopark bulunuyor.

Emekli maaşı ek zam son dakika! Temmuz'da kim, kaç TL alacak? Kök aylığı 9 bin, 10500, 11 bin TL olanlar dikkat!

Mart ayına ilişkin enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından emeklilerin maaş hesabı değişti. İşte o son dakika rakamlar...

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

CYC Select Urla geliyor! Yeni proje!

İnşaat ve madencilik sektörlerinin çeşitli projeler hayata geçiren CYC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cabir Yıldız, 2024'te başlayacakları “CYC Select Urla projesi ile Urla’da başka bir hayatı mümkün kılacaklarını dile getirdi.

Dikkat! İstanbul depremi kaçınılmaz olacak! Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan kritik tarih açıklaması!

İstanbul'un önündeki depremin er ya da geç kaçınılmaz olacağını söyleyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan depremin tarihi ve şiddetiyle ilgili kritik açıklama geldi.

CarrefourSA’da Solo kağıt havluya yüzde 40, Alo Platinium’a yüzde 25 ve Ariel Oxi’ye de yüzde 20 indirim!

CarrefourSA’da indirim fırtınası bugün son buluyor. Buna göre, Solo kâğıt havluya yüzde 40, Alo Platinium’a yüzde 25 ve Ariel Oxi’ye de yüzde 20 indirim geldi. İşte CarrefourSA 15 Kasım 2023 fiyat listesi...

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Nakit para dönemi sona eriyor! Ödemeler kart veya mobilden olacak! Hemen bakın!

İsveç ve Danimarka’da halk, kağıt banknot yerine kart kullansın diye teşvik ediliyor. Finlandiya, banknot kullanımına 2029’da son vereceğini açıklarken, Norveç 2030’da nakitsiz topluma geçiyor.

Ömer Çağdaş Selvi kimdir? Nereden mezun oldu? Batısöke Söke Çimento’da hangi görevi yürütüyor?

Ömer Çağdaş Selvi kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Ömer Çağdaş Selvi ile ilgili araştırılan tüm ayrıntılar...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro indirimli efsane fiyat etiketi ile Carrefoursa'da! Şimdi kaçıran sonra çok üzülür!

Türkiye'nin önde gelen marketleri arasında yer alan Carrefoursa, müşterileri için sevindirici bir haber açıkladı. Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'nun versiyonları artık indirimli fiyatlarla Carrefoursa mağazalarında satın alınabilecek.

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Carrefour'da tuvalet kağıdı fiyatları dip yaptı!  Tuvalet Kağıdı fiyatları 24 TL'ye düştü

Carrefour'un indirimleri yeniden gündeme geldi. teknoloji ürünlerinden sonra tuvalet kağıtlarına da indirim yapan Carrefour'da Tuvalet kağıdının satış fiyatı 24 TL'ye kadar düştü Kampanyanın detayları haberimizde.

Migros’ta dana kangal sucuk 309 TL’ye, gurme klasik peynir 110 TL’ye, tam yağlı tulum peyniri 72, 50 TL’ye düştü!

Türkiye’nin en çok tercih edilen zincir marketlerinden Migros’un 29 Nisan aktüel ürünler kataloğu duyuruldu. Migros’ta 29 Nisan tarihinde dana kangal sucuk 309 TL’ye, gurme klasik peynir 110 TL’ye, tam yağlı tulum peyniri 72, 50 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta 29 Nisan’da başka hangi ürünler indirimde

En iyi fiyat Migros’ta! Dana fırınlık kaburga 276 TL, dana ızgaralık ciğer 200 TL, hindi bütün but 100 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’un 28 Nisan aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Migros’ta 28 Nisan tarihinde dana fırınlık kaburga 275,90 TL’ye, dana ızgaralık ciğer 200 TL’ye, hindi bütün but 100 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta 28 Nisan’da başka hangi ürünler indirimde?

yassıda oteli kaç odalı Haberi

yassıda oteli kaç odalı

Adnan Menderes ve arkadaşlarının hapis yattığı Demokrasi ve Özgürlük Adası’na (Yassıada) yapılacak 5 yıldızlı otelin ayrıntıları belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verdiği turizm yatırım belgesine göre Yassıada’ya yapılacak 578 odalı otelin içinde 100 kişilik gece kulübü, 100 kişilik bar, jakuzi, masaj salonu, hamam, yüzme havuzu ve 180 araçlık otopark yer alacak.

DEMOKRASİ ADASINA 5 YILDIZLI OTEL

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen Turizm Yatırım Belgesi’ne göre Demokrasi ve Özgürlük Adası’na 578 odalı lüks bir otel yapılacak. Otelin bünyesinde 500 kişilik birinci sınıf restoran, 450 kişilik alakart restoran, 190 kişilik pasta salonu, 75 kişilik kafeterya, 100 kişilik bar salonu, 100 kişilik gece kulübü, 500 kişilik konferans salonu, 300 kişilik çok amaçlı salon, 60 kişilik toplantı salonu, kapalı yüzme havuzu, aletli jimnastik...