04 / 05 / 2024

Yataş almanya mağazası

Yataş almanya mağazası

Enza Home’un, Almanya’nın Essen kentinde, alışveriş caddesi Einkaufsstrasse üzerinde yer alan yeni konsept mağazasının açılışı dolayısıyla bir kokteyl düzenlendi.

Douglas Avrupa'daki 500 mağazasını kapatacak!

Merkezi Almanya'da bulunan, parfüm ve kozmetik perakendecisi Douglas, koronavirüs salgınının tüketici alışkanlıklarını değiştirmesinin etkisiyle Avrupa'daki 500 mağazasını kapatıyor.

Altınyıldız Classics yurt dışında 22. mağazasını açtı!

Almanya'daki ilk mağazası Frankfurt'ta bulunan Altınyıldız Classics, yurt dışında 22. mağazasını açtı...

Yataş, Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da açtı!

Yataş Grup, geçen sene Mart ayında bir satın almayla bünyesine kattığı yeni markası Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da hizmete açtı.

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Yataş, Almanya'da ilk Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home’un, Almanya’nın Essen kentinde, alışveriş caddesi Einkaufsstrasse üzerinde yer alan yeni konsept mağazasının açılışı dolayısıyla bir kokteyl düzenlendi.

Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor!

Dünya markası olma vizyonuyla yurtdışında büyüme stratejisine hız veren Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor. Mağaza 24 Nisan'da Giessen'de açılacak.

Yataş yurt dışındaki 43. mağazasını Zürih'te açtı!

Yataş Grup tarafından yapılan açıklamaya göre, yurt dışındaki varlığını yeni yatırımlarla genişletmeye devam eden grup, yeni mağazasını İsviçre'nin Zürih kentinde faaliyete geçirdi.

Yataş, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı!

Yataş Grup, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı. Enza Home, iki katlı, bin 50 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Bolulu tüketicilerin beğenisine sundu.

Yataş Karadağ'da Enza Home mağazası açtı!

Yataş Grup, Karadağ'da açılan Enza Home mağazasıyla yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Yataş Grup, Karadağ'da açılan yeni konseptteki Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini satışa sunacak.

Media Saturn Grubu Almanya'da bininci mağazasını açtı!

Media Markt Türkiye'nin bağlı olduğu Media-Saturn Grubu, bininci mağazasını Almanya’da hizmete açtı.Media-Saturn, 21 milyar euro net cirosu ve 65 bine yakın çalışanıyla 15 Avrupa ülkesinde faaliyet gösteriyor.

Enza Home, Mısır'da 2'nci mağazasını açtı!

Yataş Grup, Mısır'da ikinci Enza Home mağazasını 16 Haziran'da hizmete açtı. Mağaza, Kahire'nin gelişen bölgesi Sheikh Zayed City bölgesinde yer alıyor.

Enza Home Kuşadası'nda ilk mağazasını açıyor!

Yataş Grup, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ilk Enza Home mağazasını açacak. Enza Home, Kuşadası'nda 5 Haziran'da açılacak yeni konseptteki Enza Home mağazası ile mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Yataş almanya mağazası Haberi

Yataş almanya mağazası

Yataş Grup, yurt dışındaki 48’inci mağazasını Almanya'nın Essen kentinde hizmete açtı. 


Yataş Grup açıklamasına göre, yurt dışındaki yatırımlarını sürdüren Grup'un 18 ülkede mağazası bulunuyor.


Enza Home’un, Almanya’nın Essen kentinde, alışveriş caddesi Einkaufsstrasse üzerinde yer alan yeni konsept mağazasının açılışı dolayısıyla bir kokteyl düzenlendi. 


Açılışa, Türkiye Cumhuriyeti Essen Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa, Yataş Grup Üst Yöneticisi (CEO) Nuri Öztaşkın ile Yataş Grup Genel Müdür Yardımcısı Ersin Serbes de katıldı. 


Üç katlı ve toplam 1.600 metrekarelik alanda yer alan Enza Home mağazasında, modern, yenilikçi ve fonksiyonel mobilya ürünleri bulunuyor.


Ev dekorasyonuna bir bütün olarak bakan Enza Home mağazalarında, yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk ve köşe takımları, aydınlatma ve halı koleksiyonunun yanı sıra tüketicilere kolaylık ve kombinasyon oluşturma imkanı sağlayan tamamlayıcı ürünler de...