27 / 04 / 2024

yataş ingiltere mağazası

yataş ingiltere mağazası

45'ten fazla ülkeye ihracat yapan Yataş Grup, İngiltere'deki ilk mağazasını açtı. Başkent Londra'daki Enza Home adıyla açılan ilk mağaza, yatırımcısı Acil Group ile gerçekleştirdiği distribütörlük anlaşması çerçevesinde hayata geçti.

John Lewis İngiltere'de 8 mağazasını kapatacak!

John Lewis, İngiltere'de 8 mağazasını kapatacağını duyurdu. Mağaza kapatma kararının, istihdam edilen 1.465 kişiyi etkilemesi bekleniyor.

Yataş, Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da açtı!

Yataş Grup, geçen sene Mart ayında bir satın almayla bünyesine kattığı yeni markası Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da hizmete açtı.

Marks & Spencer İngiltere'deki 14 mağazasını kapatıyor!

İngiltere’nin perakende tekstil ve gıda şirketi Marks & Spencer, ülkedeki 14 mağazası kapatmayı planladığını belirtti.

Yataş, Almanya'da ilk Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home’un, Almanya’nın Essen kentinde, alışveriş caddesi Einkaufsstrasse üzerinde yer alan yeni konsept mağazasının açılışı dolayısıyla bir kokteyl düzenlendi.

Yataş yurt dışındaki 43. mağazasını Zürih'te açtı!

Yataş Grup tarafından yapılan açıklamaya göre, yurt dışındaki varlığını yeni yatırımlarla genişletmeye devam eden grup, yeni mağazasını İsviçre'nin Zürih kentinde faaliyete geçirdi.

Yataş, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı!

Yataş Grup, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı. Enza Home, iki katlı, bin 50 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Bolulu tüketicilerin beğenisine sundu.

Yataş Karadağ'da Enza Home mağazası açtı!

Yataş Grup, Karadağ'da açılan Enza Home mağazasıyla yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Yataş Grup, Karadağ'da açılan yeni konseptteki Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini satışa sunacak.

Enza Home, Mısır'da 2'nci mağazasını açtı!

Yataş Grup, Mısır'da ikinci Enza Home mağazasını 16 Haziran'da hizmete açtı. Mağaza, Kahire'nin gelişen bölgesi Sheikh Zayed City bölgesinde yer alıyor.

Enza Home Kuşadası'nda ilk mağazasını açıyor!

Yataş Grup, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ilk Enza Home mağazasını açacak. Enza Home, Kuşadası'nda 5 Haziran'da açılacak yeni konseptteki Enza Home mağazası ile mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Yataş Grup, Eskişehir Enza Home mağazası açacak!

Yatak ve mobilya markası Yataş Grup, Eskişehir Batıkent 'te yer alan Enza Home mağazasıyla bölge halkına hizmet verecek.

Yataş, Antalya'da Enza Home mağazası açıyor

Yatak ve mobilya sektörünün önde gelen şirketlerinden Yataş Grup, Antalya'ya Enza Home mağazası açacak. Aspendos Bulvarı'ndaki 2 bin metrekarelik mağazada mobilya ve dekoratif ürünler bulunacak.

Simit Sarayı İngiltere'de 2'nci mağazasını açıyor!

Simit Sarayı 'nın Londra 'nın ünlü caddesi Oxford 'ta açtığı mağaza büyük ilgi görüyor. Simit Sarayı İngiltere 'de ikinci mağazasını açıyor.

Alfemo, Avrupa’daki büyümesini İngiltere’de açtığı yeni mağazasıyla sürdürüyor!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo Avrupa’daki büyümesini 2013 yılında Türkiye mobilya ihracatında 9. sırada yer alan İngiltere’ de açtığı yeni mağazasıyla sürdürüyor.

yataş ingiltere mağazası Haberi

yataş ingiltere mağazası

45'ten fazla ülkeye ihracat yapan Yataş Grup, İngiltere'deki ilk mağazasını açtı. Başkent Londra'daki Enza Home adıyla açılan ilk mağaza, yatırımcısı Acil Group ile gerçekleştirdiği distribütörlük anlaşması çerçevesinde hayata geçti. Mağazanın açılışında konuşan Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, "Yataş'ın, müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda üretilmiş ürünlerini şimdi İngiltere'ye de taşıdık" dedi. Öztaşkın şöyle devam etti: "Yataş Grup, gelişen teknolojisi ve günden güne artan kapasitesiyle genç ve dinamik bir firma olarak yatak, ev tekstili, mobilya ve salon takımı sektörlerinde liderlik pozisyonunu korumak için kendi alanında daima ilkleri gerçekleştirmeye devam edecek." 


Sabah...