29 / 04 / 2024

Yataş İranda yeni mağaza mı açacak

Yataş İranda yeni mağaza mı açacak

Yataş, İran’ın Başkenti Tahran’ın Fereşte bölgesinde Yataş Bedding ve Tahran’ın Delavaran bölgesiyle ülkenin ticaret merkezi olan Kiş Adası’nda da Enza Home mağazaları açtı.

Dere yatağındaki konutlar güvenli yerlere transfer edilmeli!

Son dönemde meydana gelen sel felaketleri, dere yataklarına yapılan konutların yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Dere yatağında inşa edilen birçok konutun yer aldığı Türkiye'de yeni felaketlerin meydana gelmemesi için bu konutların güvenli bölgelere transfer edilmeli.  

Yataş Grubu 2021'de 246 yeni mağaza açacak!

2020 koronavirüs yılı oldu. Bu sebeple geçtiğimiz seneyi olumlu tamamlayan çok az sektör ve şirket bulunuyor. Yataş Grubu, 2020'yi olumlu kapatan şirketlerden oldu. Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, 2021 hedeflerini anlattı...

Trabzon'daki yeni otogar binasında 'dere yatağı' iddiası!

Trabzon’da yapılacak yeni terminal binasının dere yatağında bulunduğu ve bu projeden vazgeçilmemesi durumunda yeni bir felakete yol açılacağı ileri sürüldü. 

Divanev pandemi sürecinde 14 yeni mağaza açtı!

Yataş Grup'un özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarza sahip markası Divanev, şubattan beri açtığı 14 yeni mağazayla büyüme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yataş, Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da açtı!

Yataş Grup, geçen sene Mart ayında bir satın almayla bünyesine kattığı yeni markası Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da hizmete açtı.

Yeni Cerrahpaşa böyle olacak!

Cerrahpaşa Hastanesi’nin yenilenme çalışmaları hızla devam ediyor. Yeni hastanenin maketi üniversitenin web sitesinde yayınlandı. Yerinde inşa edilecek hastanede 36 ameliyathanede, 7 günlük ameliyathane, 1100 yatak, 164 yoğun bakım yatağı bulunacak.

Yataş, 2019'da Divanev ve Divanuykusu ile mağazalaşacak!

Yataş Grup, 2019'da yeni markaları Divanev ve Divanuykusu ile mağazalaşacak. Şirket, Divanev'i Türkiye'nin sektördeki ilk beş markasından biri yapmayı hedefliyor. Bunun için de marka için iki yılda 65 milyon TL yatırım yapılması planlanıyor.

Yataş yıl sonuna kadar 150 yeni mağaza açacak!

Türk mobilya endüstrisinin önde gelen şirketlerinden Yataş, 2012’de başladığı atılım sürecinin ilk 5 yılını tamamladı. Yataş Genel Müdür Nevzat Yıldız, “2021’de hedef 2 milyar lira ciro” dedi.

Niğde Bor'da yeni arıtma tesisi kurulacak!

Niğde'nin Bor ilçesindeki bir dere yatağında meydana gelen köpürme sonucu bölgede inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, burada yeni bir arıtma tesisi kuracağını söyledi.

Yataş 77 yeni mağaza açacak!

Türkiye mobilya ve yatak sektöründeki 40’ıncı yılını kutlayan Yataş Grup, bünyesine katılacak 77 mağaza için yatırımcıları bekliyor.

Selmin Gündoğdu Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

Nevzat Yıldız, Yataş Grup'un yeni Genel Müdürü oldu!

Yataş Grup'ta Genel Müdürlük görevine, 2012 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Nevzat Yıldız getirildi.

Yataş'ın 40. yılına özel indirim kampanyası!

Yataş'ın 40. yılı dolayısıyla yeni bir kampanya başlatıldı.Yataş'ın en sevilen yatakları yüzde 40 indirime ek olarak yüzde 10 indirim ile satışa sunulacak.

Yataş İranda yeni mağaza mı açacak Haberi

Yataş İranda yeni mağaza mı açacak

Yataş Grup, İran’da 3 mağaza açılışı birden gerçekleştirdi.Yataş, İran’ın Başkenti Tahran’ın Fereşte bölgesinde Yataş Bedding ve Tahran’ın Delavaran bölgesiyle ülkenin ticaret merkezi olan Kiş Adası’nda da Enza Home mağazaları açtı. Açılışta konuşan Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, "Dış pazarlara açılma serüveninde önemli yollar kat ettik. Yurtdışı mağaza yatırımlarımız devam edecek" diye konuştu....