30 / 04 / 2024

Yataş Karadağ şubesi

Yataş Karadağ şubesi

Yatak ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup, Karadağ'da mağaza yatırımı yapan ilk Türk mobilya markası oldu.

Gateway Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gateway Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serap Karadağ tarafından  açıldı. 

Yataş, Karadağ'da 2'nci Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home, Karadağ'ın Podgorica şehrinin mobilya merkezi olarak bilinen Donja Gorica caddesindeki 4 katlı ve 2 bin 80 metrekare alanında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Yataş, Karadağ’da mağaza açtı!

Yataş Grup, Karadağ’da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu. Sancak'ta yeni açılan Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünleri satışa sunuluyor.

Yataş Karadağ'da mağaza açtı!

Yatak ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup, Karadağ'da mağaza yatırımı yapan ilk Türk mobilya markası oldu.

Yataş Karadağ'da Enza Home mağazası açtı!

Yataş Grup, Karadağ'da açılan Enza Home mağazasıyla yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Yataş Grup, Karadağ'da açılan yeni konseptteki Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini satışa sunacak.

Konfor Sanayi Yapıları ve İnşaat Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Konfor Sanayi Yapıları ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Kayhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Nisan'da kuruldu

Yataş Anneler Günü kampanyasında yüzde 40 indirim!

Annesine YATAŞ’tan, renk ve desenleriyle kendine hayran bırakan nevresim takımları ve yatak örtüleri almak isteyenler, yüzde 40 indirim fırsatından faydalanabiliyor.

Sankar İnşaat Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Sankar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Beylikdüzü Şubesi, Hacı Mustafa Bakır tarafından 360 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da açıldı

Dedeman Bostancı Oteli Şubesi açıldı!

Dedeman Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi Dedeman Bostancı Oteli Şubesi, Nadir Kadakal tarafından 2 milyon 160 bin TL'lik sermaye ile 29 Mart'ta açıldı

Erdoğan Turizm İşletmeciliği Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Erdoğan Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Levent Erdoğan tarafından 28 Mart'ta 45 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Tesco Kipa İzmir'de Yeşilyurt Polat Şubesi'ni bugün kapattı!

Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş, İzmir Yeşilyurt Polat Şubesi'ni kapattı...

Maksema Yönetim Danışmanlığı Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Maksema Yönetim Danışmanlığı Makine İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı

MVG İnşaat Nakliyat Turizm Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

MVG İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil ve Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Volkan Güntay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile açıldı

Yataş Karadağ şubesi Haberi

Yataş Karadağ şubesi

Yatak ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup, Karadağ'da mağaza yatırımı yapan ilk Türk mobilya markası oldu.


Yataş Grup, Karadağ'ın ‘Sancak' olarak bilinen kesiminde yer alan Bijelo Polje'de açılan Enza Home mağazası ile Karadağ halkının tüm ev dekorasyonu ihtiyaçlarına cevap verecek.  


Karadağ'da açılan ve mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak olan mağazanın açılış törenine Yataş Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, Genel Müdür Yardımcısı Ersin Serbes ile İhracat Bölge Yöneticisi Fatih Eralp katıldı. Türkçe karşılığıyla Akova olarak bilinen Bijelo Polje'de yer alan Enza Home mağazasının bin metrekarelik alanında modern, fonksiyonel ve ulaşılabilir tasarım ürünleri müşterilerin beğenisine sunulacak. Ev dekorasyonuna bir bütün olarak bakan Enza Home mağazalarında yatak odaları, yemek odaları, televizyon üniteleri, koltuk ve köşe takımlarının yanı sıra tüketicilere kolaylık ve...