30 / 04 / 2024

Yataş Karadağ

Yataş Karadağ

Yatak ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup, Karadağ'da mağaza yatırımı yapan ilk Türk mobilya markası oldu.

Yataş, Karadağ'da 2'nci Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home, Karadağ'ın Podgorica şehrinin mobilya merkezi olarak bilinen Donja Gorica caddesindeki 4 katlı ve 2 bin 80 metrekare alanında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Muğla Yatağan TOKİ Evleri son başvuru tarihi!

Muğla Yatağan TOKİ Evleri son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Fiyatların belli olmadığı projede başvurular için 500 TL başvuru ücreti isteniyor.

TOKİ Muğla Yatağan başvuru işlemleri!

TOKİ Muğla Yatağan başvuru işlemleri 500 TL başvuru bedeli ile kabul ediliyor. Projede 2 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor.

TOKİ Muğla Yatağan'da 79 konut inşa edecek!

TOKİ “Emekliye İkinci Bahar Projesi” kapsamında ilk aşamada aralarında Muğla’nın Yatağan İlçesinin de bulunduğu 17 ilde inşa edilecek toplam 4 bin 354 konut için ön taleplerini alacak.

Yataş yurt dışındaki 43. mağazasını Zürih'te açtı!

Yataş Grup tarafından yapılan açıklamaya göre, yurt dışındaki varlığını yeni yatırımlarla genişletmeye devam eden grup, yeni mağazasını İsviçre'nin Zürih kentinde faaliyete geçirdi.

Muğla Yatağan TOKİ emekli başvuruları!

Muğla Yatağan TOKİ emekli başvuruları için 500 TL başvuru bedeli isteniyor. Tamamı 2+1'lerden oluşan projede 180 veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Muğla Yatağan'da emekliye özel 79 konut satıyor!

TOKİ Muğla Yatağan'da emekliye özel 79 konut satıyor. Kura çekiliş tarihi 25 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Yataş, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı!

Yataş Grup, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı. Enza Home, iki katlı, bin 50 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Bolulu tüketicilerin beğenisine sundu.

Yataş’ın hikayesini şirket sahibi Yavuz Altop anlattı!

Kayseri’de 2 dönüm arazide kurulan ve bugün dev bir marka haline gelen Yataş’ın hikayesini şirketin sahibi Yavuz Altop’tan dinledik. Sektörde ilklere imza atan Altop, bugün Türkiye’nin en çok satan yatak markasının sahibi.

Enza Home Yataş Grup Bolu'da hizmete açıldı!

Düzenlenen açılış törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Enza Home Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, daire müdürleri, İş adamları ve davetliler katıldı.

Türkiye Karadağ'da HES inşa edecek!

Türkiye, Karadağ ve Slovenya ortaklığıyla Karadağ'daki Moraça ve Komarnica nehirleri üzerinde hidroelektrik santraller (HES) inşa edilmesine ilişkin mutabakat zaptı Slovenya Cumhurbaşkanlığı'da düzenlenen törenle imzalandı.

Yatağan Atıksu Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı!

Muğla’da 2013 yılında yapımı başlayan Yatağan Atıksu Arıtma Tesisinin tanıtımı yapıldı. 2023 yılı nüfusuna göre projelendirilen tesis yaklaşık 6 milyon TL’ye mal oldu.

Yatağan Arıtma Tesisi tanıtıldı!

17 Ocak 2013 tarihinde yapımına başlanan ve 6360 Büyükşehir yasası ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğüne geçen Yatağan Atıksu Arıtma Tesisinin tanıtımı yapıldı.

Yataş Karadağ Haberi

Yataş Karadağ

Yatak ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup, Karadağ'da mağaza yatırımı yapan ilk Türk mobilya markası oldu.


Yataş Grup, Karadağ'ın ‘Sancak' olarak bilinen kesiminde yer alan Bijelo Polje'de açılan Enza Home mağazası ile Karadağ halkının tüm ev dekorasyonu ihtiyaçlarına cevap verecek.  


Karadağ'da açılan ve mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak olan mağazanın açılış törenine Yataş Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, Genel Müdür Yardımcısı Ersin Serbes ile İhracat Bölge Yöneticisi Fatih Eralp katıldı. Türkçe karşılığıyla Akova olarak bilinen Bijelo Polje'de yer alan Enza Home mağazasının bin metrekarelik alanında modern, fonksiyonel ve ulaşılabilir tasarım ürünleri müşterilerin beğenisine sunulacak. Ev dekorasyonuna bir bütün olarak bakan Enza Home mağazalarında yatak odaları, yemek odaları, televizyon üniteleri, koltuk ve köşe takımlarının yanı sıra tüketicilere kolaylık ve...