27 / 04 / 2024

yataş Nuri Öztaşkın

yataş Nuri Öztaşkın

45'ten fazla ülkeye ihracat yapan Yataş Grup, İngiltere'deki ilk mağazasını açtı. Başkent Londra'daki Enza Home adıyla açılan ilk mağaza, yatırımcısı Acil Group ile gerçekleştirdiği distribütörlük anlaşması çerçevesinde hayata geçti.

Yataş Grubu 2021'de 246 yeni mağaza açacak!

2020 koronavirüs yılı oldu. Bu sebeple geçtiğimiz seneyi olumlu tamamlayan çok az sektör ve şirket bulunuyor. Yataş Grubu, 2020'yi olumlu kapatan şirketlerden oldu. Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, 2021 hedeflerini anlattı...

Enza Home Yataş Grup Bolu'da hizmete açıldı!

Düzenlenen açılış törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Enza Home Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, daire müdürleri, İş adamları ve davetliler katıldı.

Muğla Yatağan'daki tarihi köprü restorasyon kurbanı oldu!

Muğla Yatağan'daki 6 asırlık tarihi köprü, restorasyon kurbanı oldu. Köprünün, altındaki derenin kumları alındığı için çöktüğü belirlenirken, valilik de projeyle uygulama arasında farklılıklar olduğu gerekçesiyle çalışmaları durdurdu.

Yataş Karadağ'da Enza Home mağazası açtı!

Yataş Grup, Karadağ'da açılan Enza Home mağazasıyla yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Yataş Grup, Karadağ'da açılan yeni konseptteki Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini satışa sunacak.

Reşat Nuri Tiyatrosu yenileniyor!

Uzun zamandır kapalı duran Şehir Tiyatroları'na bağlı Reşat Nuri Sahnesi nihayet eri dönüyor. Yenileme işlemi yakında başlayacak. Yenileme projesinde göre sahne, tiyatronun ortasına alınarak 'meydan sahnesi'ne dönüştürülecek.

TOKİ'den Yatağan'a 282 konutluk proje!

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten'in girişim ve çalışmaları neticesinde Muğla ili Yatağan ilçesinde 282 konutluk TOKİ projesi başlatılıyor.

Osman Nuri Bakırcı'nın ilk duruşması bugün gerçekleşti!

Projede olmayan dairelerin satışını yaptığı gerekçesiyle adına birçok dava açılan Osman Nuri Bakırcı'nın ilk duruşması bugün gerçekleşti. Duruşma sonucunda Bakırcı'ya yurt dışına çıkma yasağı konuldu.

Osman Nuri Bakırcı'nın duruşması yarın gerçekleşecek!

Teslim edilmesi gereken 1.200 kadar konutu bulunan Osmanlı İnşaat'ın sahibi Osman Nuri Bakırkcı'ya, mağdurlar tarafından açılan davanın duruşması yarın gerçekleşecek. Bakırcı, 46 yıldan 161 yıla varan sürelerde yargılanıyor.

Osman Nuri Bakırcı hakkında hangi davalar açıldı?

Projede olmayan dairelerin satışını yaptığı gerekçesiyle birçok dava açılan Osmanlı İnşaat’ın sahibi Osman Nuri Bakırcı yaptığı açıklamada projelerin ruhsat çalışmalarının devam ettiğini belirtmişti. Peki Osman Nuri Bakırcı hakkında hangi davalar açıldı?

Osman Nuri Bakırcı'dan flaş açıklama!

Teslim etmesi gereken 1.200 konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı yeni bir açıklama yaptı Bakırcı yaptığı açıklamada "Projelerimizden bazılarının ruhsatları çıktı kalan projelerimizinde ruhsat çalışmaları devam etmektedir" dedi

İşte Osman Nuri Bakırcı'nın savcılık ifadesi!

Teslim etmesi gereken 1.200 konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı verdiği ifadede projelerinin yüzde 80 tamamlandığını ve bütün izinlerin alındığını projeleriyle ilgili bir sıkıntı olmadığını söyledi. İşte Osman Nuri Bakırcı'nın savcılık ifadesi...

Yatağan maden sahası ihalesini Straton Maden kazandı!

Global Yatırım Holding 'in iştiraki Straton Maden, Yeniköy Yatağan Elektrik 'e ait maden sahası özelleştirme ihalesini kazandı.

Edip GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın seçildi!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu görev dağılımı ve komite üyelikleri belirledi. Edip GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın seçildi.

yataş Nuri Öztaşkın Haberi

yataş Nuri Öztaşkın

45'ten fazla ülkeye ihracat yapan Yataş Grup, İngiltere'deki ilk mağazasını açtı. Başkent Londra'daki Enza Home adıyla açılan ilk mağaza, yatırımcısı Acil Group ile gerçekleştirdiği distribütörlük anlaşması çerçevesinde hayata geçti. Mağazanın açılışında konuşan Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, "Yataş'ın, müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda üretilmiş ürünlerini şimdi İngiltere'ye de taşıdık" dedi. Öztaşkın şöyle devam etti: "Yataş Grup, gelişen teknolojisi ve günden güne artan kapasitesiyle genç ve dinamik bir firma olarak yatak, ev tekstili, mobilya ve salon takımı sektörlerinde liderlik pozisyonunu korumak için kendi alanında daima ilkleri gerçekleştirmeye devam edecek." 


Sabah...