04 / 05 / 2024

yatırım kredisi

yatırım kredisi

Kriz zamanları verileri iyi okuyup piyasayı dikkatli takip edenler için fırsat zamanlarına dönüşebilir. Ünlü ekonomist şu dönemde nereye yatırım yapmalı diye merak edenlere çok önemli bir tavsiyede bulundu. Ziraat Bankası eski Müdürü Şenol Babuşcu, bakın köşeyi dönmek isteyene ne dedi?

Konut kredisi faiz oranları satışları yavaşlattı! Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu?

Türkiye genelinde konut satış hızı kredilerdeki kısıtlama ve kredi faiz oranlarının yüksek olması gibi nedenlerle yavaşladı. Bu durum konuta olan cazibeyi azaltırken vatandaşlar başka yatırım araçlarına yönelmeye başladı.

A-S Yatırım Holding gayrimenkul yatırımlarını hızlandırıyor!

A&S Yatırım Holding, 2021 için 5 banka ve bir yatırım fonuyla anlaştı. Böylece Türkiye için 220 milyon dolarlık yatırım kredisi çıkaran Holding, bu yıl bilişim IT, sağlık, gayrimenkul-inşaat gibi üç sektöre toplamda 1 milyar 700 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Berat Albayrak: Firmalara 400 milyon liraya kadar yatırım desteği sağlanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, ithalatı azaltıp ihracatı artıracak yatırımları desteklemeye devam ettiklerini belirterek, Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi' ile firmalara 10 yıl vadeli 400 milyon liraya kadar yatırım desteği sağlanacağını aktardı.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'ndan 'Yatırıma Destek' TL kredisi!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, 10 yıla kadar vadeli Yatırıma destek TL kredisini Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın belirlediği güncel politika faiz oranına endeksli, bugün itibarıyla yüzde 7,75 faiz oranıyla yatırımcılara sundu.

TCMB'den yatırım taahhütlü avans kredisi açıklaması!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Türk lirası cinsi reeskont kredileri için tahsis edilen imkanın 20 milyar lirasının yatırım taahhütlü avans kredisi olarak kullandırılacağını, söz konusu kredilerin azami 10 yıl vadeli ve sabit faizli olacağını duyurdu.

Yatırım amaçlı satılan konut sayısı azaldı!

Kamu bankalarının düşük faizle konut kredisi kullandırmasıyla beraber ipotekli konut satışı Eylülde %410 arttı. Konut kredili satışlar rekor düzeyde artarken yatırım amaçlı satılan konut sayısı azalmaya devam ediyor.

Yıldız Entegre enerjiye 1.5 milyon euro yatırım yaptı!

Yıldızlar Yatırım Holding’in lokomotif şirketi Yıldız Entegre, TEB-AFD’den (Fransız Kalkınma Ajansı) “enerji verimliliği” kredisi aldı. Şirketin 1.5 milyon Euro’ya ulaşan verimlilik yatırımlarının 15 ay içinde ülke ekonomisine geri dönüşü hedefleniyor.

Yatırımın sanatla buluştuğu yer: Elysium Art Şişli!

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen Elysium Art Şişli Konutları 26 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Proje "Yatırımın sanatla buluştuğu yer: Elysium Art Şişli" sloganıyla yükseliyor.

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor! Peşinatı 24 ayda öde!

Peşinatın 24 ayda ödendiği, banka kredisi taksitlerinin 2017 yılında başladığı Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor. Projede Peşinatlar için aylık taksit 2.700 TL'den başlıyor.

Nef'in Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor! Peşinatı 24 ayda öde!

Nef Merter 14 projesinde daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kolay Yatırım Fırsatı ile peşinat 24 ay taksitle ödenirken, geri kalan kısım 2017'de banka kredisi ile ödeniyor.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar nerede?

Daire fiyatları 485 bin liradan başlayan Seyri Adalar Rezidans'ta banka kredisi kullanılması durumunda 120 aya varan vade imkanı sunuluyor. Peki Yapı Yatırım Seyr-i Adalar nerede?

Nef kolay yatırım Merter Konutları!

Nef kolay yatırım Merter Konutları kapsamında banka kredisi ödemeler 2 yıl sonra başlıyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nef kolay yatırım Merter 14!

Nef kolay yatırım Merter 14 'te banka kredisi ödemeleri 2 yıl sonra yapılıyor. Daire fiyatlarının 270 bin TL'den başladığı projede 399 tane daire ile ticari birimler yer alıyor.

yatırım kredisi Haberi

yatırım kredisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide çarkların yeniden dönmesi için hükümetin kredi musluklarını açtığını duyurdu. Erdoğan,söz konusu kredinin miktarı ve verilecek yerler hakkında da "Proje finansmanı prensipleriyle harcama mukabili ve belge karşılığı kullandırılacak bu krediler için 100 milyar lirası ihracat, 50 milyar lirası turizm için olmak üzere toplamda 150 milyar liralık bir kaynak ayırdık" açıklaması yaptı. Erdoğan, "KOBİ'ler için 250 milyon lira, KOBİ dışı firmalar için 1,5 milyar lira limiti olan yüzde 9'a varan yıllık faiz oranı ve 2 yılı ödemesiz 3 ila 10 yıl arası vade ile kullandırılacak bu kredi paketinin sektörlerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

ŞENOL BABUŞCU: KREDİ KULLANAN PARA KAZANIR

Türkiye'de enflasyon geçtiğimiz ay yıllık bazda yüzde 61,14 oldu. Ekonomistler önümüzdeki günlerde enflayonun yüzde 70'i geçeceğini öngörüyor. Ziraat Bankası eski Müdürü Şenol...