02 / 05 / 2024

yatırım neye yapılmalı

yatırım neye yapılmalı

Hükümetin, kuracakları iş yerlerinde istihdam sağlayacak yabancı yatırımcıya oturum izni ve vatandaşlık hakkı verilmesi yönündeki çalışmaları inşaat sektöründe olumlu yankı buldu. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, açıklama yaptı.

Sertaç Koyuncu: En fazla kazandıran yatırım toprak!

Çamlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü. Koyuncu, Bursa'nın yatırımcının gözdesi haline geldiğini belirtti.

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk İsmail Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Altına mı yatırım yapılmalı yoksa dolara mı? Piyasa Kahini açıkladı! Bunu okumadan hiçbir şey almayın

Altındaki dalgalı seyirler her geçen gün daha da karmaşık bir hal alırken, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, isabetli öngörülerine devam etti. Memiş, 16 Eylül’e dikkat çekerek, neye yatırım yapmamız gerektiğini söyledi. İşte detaylar…

Bütün yatırımcılar İslam Memiş’in açıklamasına kilitlendi! Altın yıl sonunda ne kadar olacak? Neye yatırım yapmalıyız?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının yıl sonundaki fiyatını açıklarken, yatırımı neye yapmamız gerektiğini açıkladı. İşte detaylar…

Kenya’da Türk vatandaşlığı garantili emlak yatırımı reklamı yapıldı!

Kenya'nın başkenti Nairobi'de, İstanbul'da bulunan lüks sitenin reklamı "Türkiye’de yatırım yapın 3 ayda vatandaşlık alın" ifadeleri kullanılarak gerçekleştirildi.

Tekirdağ Ergene'de OSB yatırım projesi kararı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde OSB yatırım projesi yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Son 17 yılda 1,2 trilyon liralık yatırım harcaması yapıldı!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Türkiye'de 2018 fiyatlarıyla 17 yılda yaklaşık 1 trilyon 250 milyar liralık yatırım harcaması yapıldığını belirterek, "2019 Yılı Yatırım Programında şu anda devam eden yaklaşık 3 bin ana proje var'' dedi.

TCDD'den Mersin'e 563 milyonluk yatırım!

Devlet Demiryolları 6'ncı Bölge Müdürü Oğuz Saygılı, son 15 yılda 563 milyon liralık yatırımın yapıldığı Mersin'de 2023 hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını dile getirdi.

Türkiye'de en çok yatırım gayrimenkule yapılıyor!

Ünlülerin gayrimenkul Enes Su, en iyi ve en risksiz yatırım şeklinin gayrimenkul olduğunu dile getirdi. Su, "Türkiye'de en çok yatırımın gayrimenkul üzerine yapıldığı bir aşikardı" dedi.

Akfen Holding 5,5 milyar TL'lik yatırım planı yapıyor!

Akfen Holding, iştirak satışlarından elde ettiği geliri farklı iş kollarına yatırıyor. Yeni şehir hastanesi projeleriyle ilgilenen holding, öğrenci yurtları da kuruyor. Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav toplamda 5,5 milyar TL’lik yatırım planları olduğunu açıkladı.

Gayrimenkulde neye yatırım yapılmalı?

RE/MAX Yön Bursa'nın kurucularından olan Göksel Birsen, konut, işyeri ve arsa-arazi yatırımı arasında kararsız kalanlara ipuçları verdi. Birsen, konut almak yerine işyeri yatırımı yapmanın daha kazançlı olduğunu açıkladı.

IFC'den Türkiye'ye 1 milyar dolarlık yatırım planı!

Uluslararası Finans Kurumu (IFC), Türkiye'ye yaklaşık 500 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdiğini belirtti. IFC Türkiye Direktörü Aisha Williams, ülkede 500 milyon dolar daha yatırım daha yapılabileceğini söyledi.

İzmir'in 5 ilçesine 64.8 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yarımadanın 5 ilçesine 64.8 milyon liralık içme suyu ve kanal yatırımı daha yapıyor.

yatırım neye yapılmalı Haberi

yatırım neye yapılmalı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un, ülkemizde kuracakları iş yerlerinde, belli sayıda istihdam oluşturan yabancı yatırımcıya, oturma izni ve vatandaşlık hakkı verilmesi için hazırlık yapıldığını açıklaması, inşaat sektöründe olumlu karşılandı. İnşaatın önemli aktörlerine göre, söz konusu düzenleme özellikle ofis yatırımının yıldızını daha da parlatırken, hem yabancı yatırımcı hem de Türkiye kazanacak.


Türkiye’de yatırımcının birikimini genellikle konuta yatırdığını anımsatan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, daha kısa sürede daha karlı yatırım isteyenlerin ise yeni nesil ofis projelerine yönelmesi gerektiğini vurguladı.


İstanbul ve Ankara başta olmak üzere çok sayıda kentte ofis projelerinin birbiri ardına inşa edildiğinin altını çizen Bezci, “İş dünyası, yeni nesil ofislerin getirdiği avantajların farkına vardı. Hem prestij hem de kazanç getirisiyle son yıllarda hayata geçirilen ofis projeleri, iş sahiplerinin olduğu kadar...