28 / 04 / 2024

yatırım tutum ve türk malları haftası

yatırım tutum ve türk malları haftası

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye'de tam kalkınmayı gerçekleştirmenin ilk koşulu, yerli ürünleri desteklemektir dedi.

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Şenoğlu Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Esla Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esla Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Eriş tarafından kuruldu.

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Torun tarafından kuruldu.

Mtc Proje Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mtc Proje Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Kara ve Saeid Rezaei ortaklığında kuruldu.

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi açıldı! 

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi Ümraniye'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Işıl Deniz tarafından açıldı.

Ersel Yatırım Proje ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ersel Yatırım Proje ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Bayraktar ve Erkan Şahin tarafından kuruldu. 

361 Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

361 Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Günay Aydın ve Serpil Atalayın tarafından kuruldu.

Meren Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meren Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Arı ve Melek Altuntaş tarafından kuruldu.

BD International İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BD International İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Olcay Saral ve Fatih Sayın tarafından kuruldu.

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alessa Wı Diab tarafından kuruldu.

Adırum İnvest İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adırum İnvest İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Arman Musralin tarafından kuruldu.

Hayat Cohousing Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Cohousing Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İmtiaz Mohammed tarafından kuruldu.

yatırım tutum ve türk malları haftası Haberi

yatırım tutum ve türk malları haftası

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yazılı açıklamasında, 12-18 Aralık dönemini kapsayan "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası"na ilişkin değerlendirmede bulundu. 

Hafta süresince Türkiye'nin dört bir yanında yerli ve milli olma bilincinin vurgulanması gerektiğini belirten Palandöken, kumbara kültürünün de yeniden canlandırılması gerektiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Palandöken, yerli üretim tercih edildikçe kalitesinin ve başarısının artacağına işaret ederek, "Güçlü ve her geçen gün büyüyen bir potansiyele sahip ülkemizde, tam kalkınmayı gerçekleştirmenin ilk koşulu, yerli olanı desteklemektir. Telefondan ayakkabıya, kazaktan pirince kadar her alanda öncelikli tercih yerli üretim logolu ürünler olmalı. İthalat nedeniyle paramız yurt dışına çıkacağına ülkemizde kalmalı. İthalatı azaltmanın ilk yolu da yerli ve milli olmak." değerlendirmesinde bulundu.

Her alanda israftan kaçmanın önem taşıdığını belirten Palandöken: "İşimiz bittiğinde kapatmadığımız elektrik...