02 / 05 / 2024

yatırımda son durum

yatırımda son durum

Çamlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü. Koyuncu, Bursa'nın yatırımcının gözdesi haline geldiğini belirtti.

Türkiye'nin üretime ve dönük yatırıma ihtiyacı var!

Son teşvik sistemi Türkiye'yi 6 bölgeye ayırıyor. Türkiye'nin tüm sanayicüeri bu sistemin yeni dokunuşlara ihtiyacı olduğunu söylüyor. Sadettin Korkut, dünya konjonktürüne bakıldığında önümüzdeki yılı değil, önümüzdeki yılları sıkıntılı olarak görüyor.

Artık yatırımcılar hisse için oturdukları evi satıyor!

Hisse yatırımı son günlerde en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından hisse yatırımı ile ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı? İşte emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım...

4A, 4B, 4C 29 Ekim 2023 emekli ikramiyelerinde son durum ne? İkramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak? 

4A, 4B, 4C 29 Ekim 2023 emekli ikramiyelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki emekli ikramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak?

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli ikramiyesinde son durum ne? 29 Ekim'de emeklilere 5 bin TL yatırılacak mı? 

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli ikramiyelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Pek 29 Ekim 2023 tarihi öncesinde emeklilerin hesaplarına 5 bin TL yatırılacak mı?

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Yatırımda rota değişti: Ev alamayan arsaya yöneldi!

Konut fiyatları artmaya devam ederken ev alamayan vatandaşlar yatırım rotasını değişti. Son açıklanan verilere göre, konut satışları düşüşe geçerken, ev alamayanlar arsa ve tarla almaya başladı.

Borsa İstanbul'da son durum ne? Sert yükseliş hedefleri revize etti! Yatırımcılar hemen göz atın!

Yatırımcılar, Borsa İstanbul ile ilgili beklentileri de sık sık araştırıyor. Peki Borsa İstanbul'da son durum ne? İşte ayrıntılar...

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Borsa İstanbul'da yükseliş tam gaz: BIST 100 Endeksi'nde ve hisselerde son durum ne? Yatırımcılar dikkat!

Borsa İstanbul'da yükseliş tüm hızıyla sürüyor. 25 Mayıs’tan bu yana yaşanan yükseliş yüzde 25’i resmen geçti. Peki BIST 100 Endeksi'nde ve hisselerde son durum ne?

Yatırımda gümüş trendi! Dünyaca ünlü ekonomist gümüşü işaret etti! Alan kazanacak!

Son zamanlarda dalgalı bir seyiri devam eden gümüş fiyatları günlük değişime uğrayışını sürdürüyor. Hem ülkemizdeki hem de yabancı uzmanlar ise gümüş yatırımını öneriyor.

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Yatırımcılar gayrimenkulden ayrılıyor! Döviz ve altındaki artış beklentisi ev sahiplerini satışa yönlendirdi!

Yatırımcı son 2 senedir park ettiği gayrimenkul pazarından çıkmaya başladı. KKM’de faiz sınırının kalkması, döviz ve altının yükseleceği beklentisi de konut sahiplerini satışa yönlendiriyor. Peki fiyatlar düşer mi?

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

yatırımda son durum Haberi

yatırımda son durum

Çamlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü. İstanbul-izmir otobanı, otomotiv test merkezi, hızlı tren, teknopark, uçak fabrikası ve birçok projenin olduğu Bursa, yatırımcının gözdesi haline geldi. Altın, dolar, konut ve borsada yarın ne olacağını kimsenin kestiremediğini ifade eden Sertaç Koyuncu, toprak yatırımının ise her zaman belli oranda kâr getirdiğini söyledi. Kimi yerde toprak yatırımının çok yüksek kazanç sağlayabileceğini belirten Koyuncu, "insanlar aldığı bir şeyi görmek istiyor. Toprakta elle tutulur bir şey olmadığı için vatandaşlar endişe ediyor. 5 yıllık Türkiye ortalamasında toprak artışı yüzde 480. Bu yatırım doğru yere yapılırsa bu oran yüzde 3 binleri bulabiliyor" diye konuştu.   


''Bursa'nın taşı toprağı altın''


Bursa'nın konut alanında değerine değer katan bölgelerinin Nilüfer ilçesindeki Özlüce, Ertuğrul,...