03 / 05 / 2024

Yatkın İnşaat Kimin

Yatkın İnşaat Kimin

Yatkın İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Yatkın ve Barış Yatkın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yatkın Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yatkın Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Satılmış tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Yatkın İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yatkın İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Yatkın ve Barış Yatkın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Gayrimenkul Türkiye'de büyümeye en yatkın sektörlerden biri!

Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, grubun gayrimenkul kimya ve enerji sektörlerinde önemli adımlar atmaya devam edeceğini söylüyor. Dördüncü bu sektörün Türkiye'nin büyümeye en yatkın ve fırsatlar içeren sektörleri olduğunu belirtiyor.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Aşçıoğlu İnşaat kimin?

Selenium Twins, Selenium Panorama, Selenium City, Selenium Country, Selenium Residence gibi projeleri hayata geçiren Aşçıoğlu İnşaat kimin? Aşçıoğlu İnşaat yönetim kurulunda kimler var? İşte yanıtı...

Kamer İnşaat kimin?

Emek Sineması ile birlikte ismi anılan Kamer İnşaat'ın sahibi kim? Emek Sineması kimin? Kamer İnşaat kimin? İşte sorularınızın yanıtı; Kamer İnşaat'ın sahibi ile Emek Sineması'nın sahibi...

Türkiye'nin genç nüfusu teknolojiye çok yatkın!

Türkiye genç nüfusuyla teknolojiye yatkın bir pazar. Ekonomik durgunluk, kurların oynaklığı gibi birçok faktör bu sayede teknoloji pazarını 'es' geçiyor.

Yatkın İnşaat Kimin Haberi

Yatkın İnşaat Kimin

Yatkın İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ümit Yatkın ve Barış Yatkın ortaklığında kuruldu. 


Yatkın İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Sultançiftliği Mh.20.Sk.N10 A...