16 / 05 / 2024

Yavuz Bingöl evleri

Yavuz Bingöl evleri

Yavuz Bingöl de ‘Çeşme’li oldu. Türkücü, İzmir’in bu popüler beldesinde evi olan ünlüler arasına katıldı. Bingöl, Yılmaz Erdoğan’ın 2006 yılında Belçim Bilgin’le evlendiği yazlığını satın aldı...

Bingöl'deki depremzedeler devletten ev istiyor!

Bingöl'de 14 Haziran tarihinde yaşanan 5,7 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasar gören depremzedeler, Devletin desteği ile bir sonraki bayramı evlerinde geçirmeyi umut ettiklerini söyledi.

Bingöl'de 921 aile kentsel dönüşüm mağduru oldu!

Bingöl’de ‘kentsel dönüşüm’ kapsamında yer alan Kültür Mahallesi’nde evleri yıkılan 921 aile, ‘1 yılda anahtar teslimi’ sözü verilmesine karşı 3 yıldır verilen hiçbir sözün tutulmadığını ifade etti.

Yavuz Bingöl'ün evi 1.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl 2016 yılında boşandığı Öykü Gürman'a ödemediği 200 bin liralık tazminat nedeniyle icralık oldu. Yavuz Bingöl'ün Ayvalık'taki evi 1 milyon 525 bin TL'ye icradan satışa çıktı.

Yavuz Bingöl'ün Ayvalık’taki 3 milyon TL'lik villası satılacak!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, eski eşi Öykü Gürman’a boşanma protokolündeki 200 bin lira tazminatı ödemeyince kriz çıktı. Bingöl, borcunu ödemezse Ayvalık’taki 3 milyon TL değerindeki villası satışa çıkarılacak.

Yavuz Bingöl Cihangir'de ev arıyor!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl evini değiştirme kararı aldı, Bingöl, Cihangir'den ev bakıyor.

Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsat!

Vali Yavuz Selim Köşger, 24 Ocak 201 7 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Cazibe Merkezleri Programı Başlangıç Toplantısına katıldı. Köşger yaptığı yazılı açıklamada," Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsattır" dedi.

İnönü TOKİ Bingöl Evleri başvuru işlemleri!

İnönü TOKİ Bingöl Evleri başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Dairelerin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği projede 144 ay vade avantajı sağlanıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Evleri son başvuru tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Evleri son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatta kalan bedel için 144 ay vade imkanı sunan projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Bingöl Haserek Kayak Merkezi kışa hazırlandı!

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Haserek Dağı zirvesinde bulunan ve bin 600 metre pist uzunluğuna sahip, 70 yatak kapasiteli otel binası, teleski, telesiyej ve baby lift bölümlerinden oluşan Haserek Kayak Merkezi’ni inceledi.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Evleri fiyat listesi!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Evleri fiyat listesi dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. Başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek olan projede aylık taksitler 733,15 TL'den başlıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi Evleri başvuru!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 144 ay vade imkanı sağlanıyor.

Bingöl TOKİ evleri için sözleşme uyarısı!

Bingöl Belediyesi, İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşümde 30 Kasım'a kadar hak sahiplerinin banka satış sözleşmesi imzalamaları gerektiğini hatırlattı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nün açıklaması şöyle...

Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap TOKİ son başvurusu ne zaman?

Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap TOKİ Evleri'nde kura çekimi 23 Ekim 2015 Cuma günü yapılacak. Peki, Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap TOKİ son başvurusu ne zaman?

Yavuz Bingöl evleri Haberi

Yavuz Bingöl evleri

Yavuz Bingöl, Yılmaz Erdoğan’ın 2006 yılında Belçim Bilgin’le evlendiği yazlığını satın aldı. Ilıca mevkiinde bulunan ev, üç katlı ve bir havuzu bulunuyor. Bingöl, yaklaşık 1 milyon TL ödediği evi tadilata...