03 / 05 / 2024

Yavuz Fatih Atasayan

Yavuz Fatih Atasayan

YFA Gayrimenkul Danışmanlık Araştırma Hizmet Turizm Ticaret Limited Şirketi, 30 Ocak 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Yavuz Fatih Atasayan tarafından kuruldu...

Arev Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arev Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi ümraniye'de Ali Yavuz, Fatih Yavuz, Muhammet Yavuz ve Osman Yavuz ortaklığında kuruldu.

Fatih Dönmez: Doğal gazda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olacak

Zonguldak’ın Filyos Limanı’nda hazırlıklarını tamamlayan Yavuz sondaj gemisi, Karadeniz’deki ilk görevi için demir aldı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) envanterine kayıtlı Fatih, Kanuni ve Yavuz sondaj gemileri, Karadeniz’de ilk kez birlikte görev yapacak.

Fatih Yavuz Sultan Selim Mahallesi imar planı askıda!

Fatih İlçesi'ne bağlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan askıya çıktı..

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yarın Keçiören trafiğini ve Fatih Köprüsü'nün yükünü önemli ölçüde rahatlatacak Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Büyükşehir Belediyesi’nin 88 farklı hizmetinin toplu açılışını yapacak.

Yavuz Seçkin babasından miras kalan ev için dava açtı!

Yavuz Seçkin babasından miras kalan Fatih'teki ev için dairede bulunan kiracıya dava açtı. Kira sözleşmesinin olup olmadığı mahkeme kararıyla araştırılarak davanın sonuçlanması bekleniyor.

Kristal Proje Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Proje Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Güldamlası, Ramazan Yavuz, Fatih Çolak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Beylikdüzü, Beylikdüzü Organizasyon Sanayi Bölgesi Mahallesinde kuruldu.

Fatih'teki 300 tarihi eser yeniden ayağa kaldırıldı!

Fatih’ten Yavuz’a Kanuni’den, II. Bayezıd’a kadar pek çok padişahın emanetine ev sahipliği yapan Fatih semtinde 10 bin 500 civarında tarihi eser bulunuyor. Bu eserlerin 300’ü son 10 yılda yeniden ayağa kaldırıldı.

İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son hali!

Boğaz’ın Tarihi Yarımada üzerinden çekilen fotoğrafında, Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve henüz tabliyeleri yerleştirilmekte olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir gerdanlık gibi öne çıkıyor.

Fatih su kesintisi 1 Aralık 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesi Cibali ve Yavuz Sultan Selim mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Fatih su kesintisi 1 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesinin Cibali ve Yavuz Sultan Selim mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Kaban, Şeyda Kaban tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Küçükçekmece, Halkalı Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih su kesintisi 10 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih İlçesi Cibali ve Yavuz Sultan Selim mahallesindeki şebeke hattı arızası nedeniyle 10 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 12:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor

Fatih Yavuz kimdir?

Mimar Fatih Yavuz kimdir? Mimar Fatih Yavuz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Yavuz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor. İşte Mimar Fatih Yavuz...

Yavuz Fatih Atasayan Haberi

Yavuz Fatih Atasayan
20 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel, kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken, bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirme ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.

Şirketin merkezi, Kadıköy 19 Mayıs Mahallesi Kaptan Arif Sokak NO:60/11 adresinde faaliyete geçirildi. 30 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Yavuz Fatih Atasayan tarafından...