02 / 05 / 2024

Yavuztürk Fatih Camii

Yavuztürk Fatih Camii

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Yavuztürk Fatih Camii'nin temel atma töreninde 2B Yasası ve Kentsel Dönüşüm konusunda iki müjdeli haberi birden verdi. Türkmen, "2B tamam sıra kentsel dönüşümde" dedi.

Yavuztürk Fatih Camii Üsküdar'da inşa edilecek!

Yavuztürk Fatih Camii'nin Üsküdar'da temeli atılıyor. Temel atma törende konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Fatih Camii 'nin hayırlı olmasını diledi.

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat! 11 adet konut satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Yavuztürk (Çengelköy) Mahallesi'nde yer alan 11 adet konutu satışa çıkardı. 

Fatih'te 550 metrekare müstakil ev 8.6 milyon TL'ye icradan!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Kürkçibaşı Mahallesi, 843 ada 38 parselde yer alan 550 metrekarelik müstakil evi 8 milyon 590 bin TL'ye satıyor...

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 2699 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar belediye başkanına kentsel dönüşüm için sınırsız yetki tanındı!

Üsküdar'daki Mehmet Akif Ersoy ve Yavuztürk mahallelerinin kentsel dönüşüm sürecine ilişkin dikkat çeken bir karar alındı.

Fatih Yücelik'ten çimento zammı açıklaması!

İnşaat sektörü bugün itibaren inşaat maliyetlerini boykot etmek için iş bırakıyor. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik maliyetlerinin düşürülmesi için çağrıda bulundu. 

Türkçimento: Dünyanın en ucuz çimentosu Türkiye'de!

Türkçimento Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, çimento sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Fatih Yücelik kimdir?

Türk Çimento'nun yeni başkanı Fatih Yücelik kimdir? Fatih Yücelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatih Yücelik'in biyografisi...

Fatih Yücelik, Türk Çimento'nun yeni başkanı oldu!

ERÇİMSAN Holding’in İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Yücelik, Türk Çimento’nun 24'üncü Başkanı oldu.

Türk çiftin NASA projesi: 3 katlı yaşam alanı!

ABD’deki Türk girişimciler Fatih ve Eren Özmen çifti, 2028 yılında emekliye ayrılması beklenen Uluslararası Uzay İstasyonu’nun yerini dolduracak ticari bir uzay istasyonu kuracaklarını açıkladı. Tasarladıkları uzay istasyonu, yörüngede kendiliğinden şişecek ve 3 katlı yaşam alanları sunulacak.

Yavuztürk Fatih Camii Haberi

Yavuztürk Fatih Camii

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Yavuztürk Fatih Camii'nin temel atma töreninde 2B Yasası ve Kentsel Dönüşüm konusunda iki müjdeli haberi birden verdi Başkan Hilmi Türkmen, Seçim öncesi sizlere söz vermiştik. 2B işini hallettik. Sadece Yavuztürkte değil tüm Üsküdar'da için sorun çözüldü. Tapularınız hayırlı olsun. İkinci konusu ise kentsel dönüşüm noktasında. Sokakları pankartlarla donattığımızda göreceksiniz. 2B tamam sıra kentsel dönüşümde' dedi. 



Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Yavuztürk Fatih Camii'nin temel atma töreninde 2B Yasası ve Kentsel Dönüşüm konusunda iki müjdeli haberi birden verdi Yavuztürk Mahallesi'nde Fatih Camii'nin temel atma törenine Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar ilçe Başkanı Halit Hızır ve Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir'in yanı sıra Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri,...