28 / 07 / 2024

Yayla Üretim Enerji

Yayla Üretim Enerji

Neta Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Neta Yatırım'ın halka arzına aracılık ettiği Yayla Üretim Enerji sermayesini arttırdı...

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Süne tarafından kuruldu.

Vencut Enerji Üretim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vencut Enerji Üretim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Burak Bıyıklı tarafından kuruldu.

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Emin Demir, Bülent Özgür Kılıç ve Reşat Alp Başar ortaklığında kuruldu.

Abb Enerji İnşaat Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Abb Enerji İnşaat Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Abb Enerji İnşaat Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Oyanık, Caner Yenersoy ve Serap Domaç ortaklığında kuruldu.

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başal ve Necdet Ergün ortaklığında kuruldu.

Stinga Enerji Makina Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stinga Enerji Makina Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Durdu tarafından kuruldu.

BHE Enerji Mühendislik Müşavirlik Elektrik Üretim İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Enerji Mühendislik Müşavirlik Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. BHE Enerji Mühendislik Müşavirlik Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli Şişli'ye yapıldı.

Grc Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Grc Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile sermaye bedeli ile kuruldu. 

Era Proliz Yenilenebilir Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Era Proliz Yenilenebilir Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cengiz Özdemir, Cengiz Esmen ve Fatıma Zehra Çalışkan ortaklığında kuruldu. 

Yayla Enerji'nin Sincan'daki arazisinin imar planı askı süreci tamam!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret'in Ankara Sincan'daki arazisinin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı ve askı süreci tamamlandı...

Sun İstanbul İnşaat Petrol ve Enerji Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun İstanbul İnşaat Petrol ve Enerji Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Yazdanparast ve Farokh Foghanishemreni tarafından kuruldu.

Yayla Üretim Enerji Haberi

Yayla Üretim Enerji

Neta Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


Halka arzına aracılık ettiğimiz Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin ödenmiş sermayesinin 6.850.000 TL'den 9.350.000 TL'ye arttırılması nedeniyle ihraç edilen toplam 2.500.000 TL nominal değerli paylar,  4,80 TL satış fiyatından, Borsa İstanbul Birincil Piyasada "Borsa'da Satış - Sabit Fiyatla Satış Yöntemi" suretiyle gerçekleştirilen halka arz işleminde, halka arzın ilk günü (14.11.2013) gelen talep seviyesinin yeterli görülmesi nedeniyle, Sermaye Piyasası Aracı Notu 5.2.4'üncü maddesinde belirtildiği üzere talep toplama süresinin sonu beklenmeden birinci gün (14.11.2013) birincil piyasa işlemi sonlandırılarak, dağıtım...