16 / 05 / 2024

Yazıcıoğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yazıcıoğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yazıcıoğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yazıcı, Şadi Yazıcı, Ufuk Yazıcı, İmdat Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tülü tarafından kuruldu.

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaya tarafından kuruldu.

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Mensuroğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mensuroğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mensuroğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Alıcı tarafından kuruldu.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Yazıcıoğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yazıcıoğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yazıcıoğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yazıcı, Şadi Yazıcı, Ufuk Yazıcı, İmdat Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu. 


Yazıcıoğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller,limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu,liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim...