29 / 04 / 2024

yazıhan toki konutları nerede inşa edilecek

yazıhan toki konutları nerede inşa edilecek

Yazıhan Belediyesi’nde yapılan toplantıda konuşan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, TOKİ ile ilgili sıkıntımızı sayın Çalık biliyor. Bizim 30 bin metrekarelik bir yerimiz var, burası Yazıhan’da gözde bir yer" dedi

Malatya TOKİ Yazıhan 2. etap konut kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından  Malatya Yazıhan İlçesi’nde inşa ettirilen konut kuraları için geri sayım başladı. Toplam 150 adet konut için 16 Kasım 2023 tarihinde kura çekilişi gerçekleştirildi.

Malatya'daki deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen Malatya'nın Yazıhan ilçesinde inşa edilen deprem konutlarının hak sahiplerine verilmesine az bir süre kaldı. İnşa edilen 157 konut ise önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edilecek.

Malatya Yazıhan TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!   

TOKİ Malatya Yazıhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Yazıhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Yazıhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Yazıhan sosyal konut projesi... 

TOKİ Malatya Yazıhan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yazıhan projesinde yer alan 14 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Malatya Yazıhan 2020 kura sonuçları isim isim tam liste!

TOKİ Malatya Yazıhan 2020 kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya Yazıhan 2020 kura sonuçları isim isim tam liste ve TOKİ Yazıhan kura sonucu kazananlar listesi...

Malatya Yazıhan 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yazıhan 100 bin konut 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün saat 16:00'da yapılacak.

Malatya Yazıhan'da değişim dönüşüm çalışması!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde değişim- dönüşüm ve yenileme çalışmaları başladı. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, hayata geçirilecek yatırımlardan bahsetti.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından inşa edilen Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Malatya Yazıhan'da acele kamulaştırma yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan acele kamulaştırma kararına göre, Malatya Yazıhan'da Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma işlemi yapılacak.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde 2 dönümlük alan üzerine kurulan Kültür Merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Gaziantep Yazıcık Konutları'nın açılışı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı da ziyaret etti ve Yazıcık Konutları'nın da açılışını yaptı.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde yaptırılan Kültür Merkezi inşaatının kaba inşaatı tamamlanırken, ince inşaat çalışmaları da son sürat devam ediyor.

Malatya Yazıhan’a atlı spor kompleksi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Yazıhan ilçesinde 48 dönüm alanda Atlı Spor Kompleksi projesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılması ile ilgili madde kabul edildi.

yazıhan toki konutları nerede inşa edilecek Haberi

yazıhan toki konutları nerede inşa edilecek


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yazıhan ilçesini ziyaret ederek, burada partililerle ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. 

Yazıhan Belediyesi’nde yapılan toplantıda konuşan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “Boztepe Recai Kotan Barajı’nın bitirilmesinde Öznur hanımın büyük emeği var. İnşallah 60-70 milyon TL tutarındaki ödenek desteği verilirse sulama suyu kanal projesi de sayın bakanımızın söz verdiği gibi 2 Haziran 2016 tarihinde bu proje tamamıyla hayata geçer ve ovamız su ile buluşur. TOKİ ile ilgili sıkıntımızı sayın Çalık biliyor. Bizim 30 bin metrekarelik bir yerimiz var, burası Yazıhan’da gözde bir yer. Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğüne ait bu alan sayın cumhurbaşkanımızın başbakanlığı döneminde belediyemize bila bedel olarak verildi. Ancak onun üzerinde Özelleştirme İdaresinin bir şerhi var. O şerhi...