29 / 04 / 2024

yazıhana toki konutu mu inşa edilecek

yazıhana toki konutu mu inşa edilecek

Yazıhan Belediyesi’nde yapılan toplantıda konuşan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, TOKİ ile ilgili sıkıntımızı sayın Çalık biliyor. Bizim 30 bin metrekarelik bir yerimiz var, burası Yazıhan’da gözde bir yer" dedi

O ildeki 2 adet TOKİ konutu satılıyor! Ev alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesinde yer alan iki adet konutu satıyor. Peki Muğla Menteşe'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Isparta Eğirdir’de 142 TOKİ konutu teslim ediliyor

Isparta Eğirdir'de TOKİ tarafından inşa edilen 142 konut projesi tamamlandı. İşte detaylar...

TOKİ konutu alanlar yaşadı! Vadelerde yüzde 50 indirim müjdesi geldi!

TOKİ’den konut alanlara çok sevinecekleri bir duyuru geldi. TOKİ’den konut almaya hak kazanan vatandaşlara müjdeyi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi.

Malatya Yazıhan TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!   

TOKİ Malatya Yazıhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Yazıhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Yazıhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Yazıhan sosyal konut projesi... 

Aile konutu şerhi dilekçesi nasıl yazılır? Aile konutu şerhi dilekçesi örneği 2022!

Aile konutu, bir ailenin evlilik birliği devam ettiği sürece beraber yaşadıkları konuttur. Aile konutu şerhi ise aile yaşamının devam ettirildiği konut üzerinde tapuda malik olmayan eşe verilmiş önemli bir haktır. Peki, aile konutu şerhi dilekçesi nasıl yazılır?

Çankırı'da 9 TOKİ konutu için kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Çankırı'da inşa edilen 384 konuttan 9'u için yeniden kura çekimi yapıldı. Kurada ismi çıkanlar yeni evlerine kavuştu.

120 bin TOKİ konutu hızla hayata geçirilecek!

Hidroelektrik Santrallerinin Toplu Açılış Töreni"ne videokonferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu yıl 120 bin TOKİ konutunu hızla hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz'' dedi.

Erciş Ulupamir Mahallesi'ne 201 TOKİ konutu yapılacak!

Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, TOKİ tarafından Ulupamir Mahallesi'nde 201 konut yapılacağını açıkladı.

500 TOKİ konutu 6 ayda tamamlanacak!

Arnavutluk’ta 2019’da yaşanan deprem sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını verdiği 500 konutun inşaası için çalışmalara başlandı. Bakan Kurum, konutların 6 ay içerisinde tamamlanacağını müjdeledi.

Konya’ya yeni 1000 adet TOKİ konutu geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Çok ciddi başvurular aldık. 20 kat talep geldi. Konya'da 1000 konut için yeni talep toplamaya başlayacağız” diyerek, Konya’da yapılacak yeni Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutları müjdesini verdi…

Bekir Pakdemirli'den TOKİ konutu örneği!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, inşa edilecek TOKİ konutlarını tüm vatandaşların anlamasını sağlamak için bir örnekle açıkladı. Pakdemirli, ''Balıklara TOKİ yapıyoruz'' dedi.

İzmir'e 3 yılda 3 bin TOKİ konutu inşa edilecek!

İzmir Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, 2021 yılına kadar 3 bin TOKİ konutunun inşa edileceğini söyledi.

TOKİ 31 ildeki 3 bin 930 konutu satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, 31 şehirde bulunan 3 bin 930 konutu satışa çıkardı. TOKi, emeklileri 167 liradan başlayan taksit seçenekleriyle ev sahibi yapıyor.

yazıhana toki konutu mu inşa edilecek Haberi

yazıhana toki konutu mu inşa edilecek


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yazıhan ilçesini ziyaret ederek, burada partililerle ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. 

Yazıhan Belediyesi’nde yapılan toplantıda konuşan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “Boztepe Recai Kotan Barajı’nın bitirilmesinde Öznur hanımın büyük emeği var. İnşallah 60-70 milyon TL tutarındaki ödenek desteği verilirse sulama suyu kanal projesi de sayın bakanımızın söz verdiği gibi 2 Haziran 2016 tarihinde bu proje tamamıyla hayata geçer ve ovamız su ile buluşur. TOKİ ile ilgili sıkıntımızı sayın Çalık biliyor. Bizim 30 bin metrekarelik bir yerimiz var, burası Yazıhan’da gözde bir yer. Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğüne ait bu alan sayın cumhurbaşkanımızın başbakanlığı döneminde belediyemize bila bedel olarak verildi. Ancak onun üzerinde Özelleştirme İdaresinin bir şerhi var. O şerhi...