09 / 05 / 2024

Yazıköy SAKEM şubesi

Yazıköy SAKEM şubesi

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi Yazıköy’de açılan kurslara yoğun ilgi olmasından dolayı daha büyük bir alana ihtiyaç duymasından dolayı hizmet alanını TOKİ ile imzalanan protokol ile genişletiyor.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Soyalan tarafından kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Aydemir tarafından açıldı.

Osa Kimya Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Osa Kimya Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Ataman ve Serkan Ertem tarafından açıldı. 

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından açıldı.

TMMOB'dan Balıkesir-Çanakkale Kıyı Alanları Planı'na itiraz!

TMMOB Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi, 'Balıkesir-Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı'na itirazda bulundu. Şube Başkanı Betül Dikici, 7 bölgede planlanmış bu kıyı düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Sungur ve Ayça Aral ortaklığında açıldı.

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yazıköy SAKEM şubesi Haberi

Yazıköy SAKEM şubesi


Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM ) Yazıköy’de açılan kurslara yoğun ilgi olmasından dolayı daha büyük bir alana ihtiyaç duymasından dolayı hizmet alanını TOKİ ile imzalanan protokol ile genişletiyor. Bu kapsamda Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ve TOKİ Safranbolu Temsilcisi Rıfat Aydoğan arasında bir protokol imzalandı.


İmza töreni sonrası bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy;   Halkımızın konut ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalışan Toplu Konut idaresi başkanlığı ile malumunuz Safranbolu’da projelerimiz devam ediyor” dedi.


Geçtiğimiz günlerde Kirkille mahallemizde yeni bir toplu konut projesi için kuraların çekildiğini hatırlatan Başkan Aksoy; “ 426 hemşerimiz inşallah yuvalarına kavuşacaklar. Bu konuda TOKİ Başkanımız çalışmalarını sürdürmekte. Bu sebeple kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum....