19 / 05 / 2024

yazıtepe barajı temeli

yazıtepe barajı temeli

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Tokat' ın Turhal ilçesinde Yazıtepe Barajı temel atma ve 65 metre yüksekliğindeki Turhal Kule' nin açılış törenini gerçekleştirdi...

Yusufeli 7’nci kez taşınıyor! Taşınma yazın başlayacak!

Yusufeli Barajı nedeniyle sular altına gömülecek ilçede taşınma başlıyor. Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, yeni yerleşim yerine taşınma süreci ise yazın başlayacağını açıkladı.

Levent Camisi'nin temeli yaz ortasında atılacak!

Levent Cami Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa ettirilen Levent Camisi'nin temeli, yaz ortasında atılacak.

Kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesinin temeli Nisan'da atılacak!

Çamlıca Camisi'nde incelemelerde bulunmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Kirazlıtepe temelinin Nisan'da atılacağını söyledi...

Üsküdar Kirazlıtepe Merkez Camii'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçireceği Kirazlıtepe Merkez Camii’nin temeli atıldı.

Beştepe 15 Temmuz Müzesi için ilk kazma vuruldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yapılması talimatını verdiği Beştepe 15 Temmuz Müzesi'nin temeli atıldı. Müze, Cumhurbaşkanlığı’nın karşısındaki Şehitler Abidesi’nin yanındaki alana inşa edilecek.

Kınık Toptancı Hali'nin temeli bu yaz atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en büyük toptancı halinden bir tanesini Kınık’ta inşa ediyor. Kınık Toptancı Hali'nin temeli yaz aylarında atılacak.

Tuzla Tepeören'deki hak sahipleri tapularına kavuşuyor!

Tuzla Belediye Başkan Dr. Şadi Yazıcı, 1. ve 4. etap imar uygulaması tamamlanan Tuzla Tepeören’de 9 bin 300 tapunun hak sahiplerine dağıtıma hazır olduğunu söyledi.

İzmir Tahsin Yazıcı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karabağlar Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen kültür merkezinin temeli atıldı.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

İznik Barajı yapım aşamasına geldi!

Bursa Şehir Gazetesi konuk yazarı Serdar Aydın bugün İznik Barajı hakkında bilgilendirme yazısı yayınladı. İşte, Serdar Aydın'ın yazısı..

Balıkesir Savaştepe'ye modern pazar yeri!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Savaştepe Kanalizasyon Şebeke ve Su Arıtma Tesisi ile Pazaryeri'nin temeli atıldı.

İzmir Yiğitler Barajı'nın temeli atıldı!

İzmir Kemalpaşa'da yapılması planlanan Yiğitler Barajı için temel atıldı. Törene, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu katıldı.

Yiğitler Barajı'nın temeli bugün atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kemalpaşalılara sözünü verdikleri Yiğitler Barajı'nın temelini bugün atıyor.

yazıtepe barajı temeli Haberi

yazıtepe barajı temeli


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla Tokat'ın Turhal ilçesinde Yazıtepe Barajı temel atma ve 65 metre yüksekliğindeki Turhal Kule'nin açılışı törenle yapıldı. 


Turhal'da 100 milyon TL'lik 36 proje başlığında yapılan törenin açılış konuşmasını Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen yaptı. Başkan Gözen, Turhal'a iki önemli projeyi kazandırmanın sevinci içinde olduklarını kaydetti. Turhal'da başarılamayanların başarıldığını ifade eden Başkan Gözen, “Cumhuriyet tarihinde 100 milyon TL'lik bir defa da yatırım yapmak imkansız durumda. Ayrıca HES ve içme suyu ve sulama kanalı projesi ile bir sürü hizmet arka arkaya gelecek. Ayrıca 62 metre yüksekliğindeki Turhal Kule ve sosyal tesislerinin açılmasının heyecanını yaşıyoruz” dedi.  Daha sonra DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Dilek Yüksel ve Tokat Valisi Mustafa Taşkesen'in...