21 / 05 / 2024

Yazlık almak isteyenlere çifte fırsat

Yazlık almak isteyenlere çifte fırsat

Kışlık ya da yazlık, konut almak isteyenler için uygun bir dönem olduğunu belirten Para Gazetesi Emlak Danışmanı Yazlık alacaklara çifte fırsat başlığını ele alıyor.

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

Konut almak isteyenlere müjde! Fiyatlar düşüyor, alım fırsatı başlıyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Mustafa Koçak, konut fiyatlarının nominal olarak artsa da son bir kaç aydır aylık bazda reel olarak düştüğünü, söyleyerek konut almak isteyenlere müjdeyi verdi.

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat! Bu fiyatlar kaçmaz! Kahramankazan, Polatlı, Sincan, Yenimahalle...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara'nın çeşitli ilçelerinde yer alan 389 farklı arsayı açık artırma yoluyla satışa sunuyor. Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat...

Satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti! İkinci ve üçüncü evini almak isteyenlere kötü haber!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) geçen hafta yaptığı önemli bir düzenlemeyle evi olduğu halde yatırım amacıyla ikinci bir ev almak isteyenlere yönelik kredi sınırlaması getirdi. Buna göre satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti.

Bulaşık makinesi almak isteyenlere müjde! Sınıfının en iyilerinden Profilo BMS662V5 solo bulaşık makinesi satışa çıktı!

Profilo, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli bir haber vererek sınıfının en iyilerinden BMS662V5 solo bulaşık makinesini görücüye çıkardığını duyurdu. BMS662V5 solo bulaşık makinesi, Profilo’nun resmi internet sitesinde sergilenmeye başladı.

Derin dondurucu almak isteyenlere çifte müjde! Arçelik 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da iki indirim birden!

Arçelik’ten derin dondurucu almak isteyenlere özel dev indirim fırsatı başladı. 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da Oliz’e özel indirimin yanı sıra, seçili beyaz eşya ile beraber küçük ev aleti veya TV alımında ise tam 1.829 TL indirim fırsatının olduğu öğrenildi.

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Arsa almak isteyenlere müjde! Birikmişi olanlar hemen Milli Emlak’a koşun! İşte detaylar!

Milli Emlak arsa almak isteyenlere büyük fırsatlar sunuyor. Bursa Nilüfer’de arsa satışı yapılacak. İşte detaylar!

Uygun fiyatlı telefon almak isteyenlere müjde! Oppo 16 Turkcell Pasaj'da! 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Turkcell'e ait Turkcell Pasaj'dan uygun fiyatlı telefon almak isteyenlere sevindirecek haber geldi! İşte 2 Aralık 2022 Oppo A16 fiyat listesi ve özellikleri...

iPhone almak isteyenlere A101'den müjde! iPhone 13 Pro Max satışta! İşte 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük marketler zincirlerinden biri olan A101'den iPhone almak isteyenlere güzel haber geldi! A101, iPhone 13 Pro Max'i satışa sundu! Peki, A101'de iPhone 13 Pro Max fiyatları ne kadar? İşte 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yatırımın yeni adresi: Yazlık evler!

Salgın süresi boyunca Bodrum’a ilginin artması kira fiyatlarını 2 katına çıkardı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Kira getirisi artınca amortisman süresi 8 yıla kadar geriledi. Yazlık almak iyi bir yatırım adresi haline geldi” diye konuştu.

Yazlık bölgelerden ev almak isteyenler dikkat!

Koronavirüs ile beraber kalabalık şehirlerde yaşamak istemeyen vatandaşlar yazlık bölgeleri tercih etmeye başladı. Bu durum o bölgelerdeki ev fiyatlarının artmasına neden oldu. Peki, yazlık bölgelerden ev alırken nelere dikkat edilmeli? 

Yazlık almak isteyenlere çifte fırsat Haberi

Yazlık almak isteyenlere çifte fırsat

Ekspertiz değerinin yüzde 75’i kadar kredi veren bankalar, AB üyesi ülkelerin vatandaşları için bu oranı yüzde 65, AB üyesi olmayanlar içinse yüzde 55 olarak uyguluyor... 


HER seçim döneminde olduğu gibi konut sektöründe de bu dönem oldukça durgun geçiyor. Siyasi belirsizliğin etkisiyle alıcı sayısı sınırlı. Sektör yetkilileri, yeni hükümet kumlana ve ekonomik programını açıklayana kadar gayrimenkul sektöründe çok büyük bir hareket yaşanmasını beklemiyor. Bu tablo karşısında herkesin “bekle gör” diyeceği bir dönem içindeyiz.


Öte yandan, gayrimenkulde fiyatların az da olsa düşeceği yönünde bir beklenti de var. inşaat firmaları her ne kadar “piyasadaki durgunluk fiyatlara henüz yansımadı” dese de önümüzdeki günlerde konut fiyatlarında bir miktar gerileme yaşanması bekleniyor.


Sektör yetkililerine göre, gayrimenkul almayı planlayanlar özellikle dönem itibariyle talebi artan yazlık konutların yanı sıra bağ...