06 / 05 / 2024

yazlık kavşağı ihalesi

yazlık kavşağı ihalesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

7 başlıkta yazlık konut trendleri!

Mayıs ayında ‘yazlık konut’a olan ilgi de dönemsel olarak yükselmeye başladı. Emlakjet, bu dönemde araştırma yapan alıcıların beklentilerine ışık tutan yazlık konut analizini hazırladı..

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı ihalesi 3 Mayıs'ta!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı ihalesi 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Yalı Ataköy açık artırma ihalesi!

Toki güvencesiyle yükselen Yalı Ataköy projesi Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme ortaklığıyla hayata geçirildi. Yalı Ataköy açık artırma ihalesi 9 Aralık'ta gerçekleşiyor...

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 81 bin 534  TL'den başlıyor. 

TOKİ Kayaşehir açık artırma ihalesi 12 Ekim'de!

TOKİ Kayaşehir'de 108 tripleks konut ile 10 iş yeri satacak. TOKİ Kayaşehir açık artırma ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Kayaşehir tripleks daire açık artırma ihalesi!

Başvuruların 27 Eylül-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleşeceği TOKİ Kayaşehir tripleks daire açık artırma ihalesi 12 Ekim Perşembe günü gerçekleşecek.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Okluk Koyu’nda Yazlık Saray inşa ediliyor!

Okluk Koyu’nda yüksekliği 4 metreyi bulan Yazlık Saray inşa ediliyor. Yazlık Saray için, 3 milyon liralık klima sözleşmesi imzalandığı belirlendi.

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

Sakarya Topça Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'dakiTopça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Sakarya Topça Kavşağı ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Topça Kavşağı'yla ilgili açıklamalar yaptı, Toçoğlu kavşağın kısa zaman içerisinde ihaleye çıkacağını da söyledi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirireceği yeni ulaşım projesinin ihalei gerçekleşti.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

yazlık kavşağı ihalesi Haberi

yazlık kavşağı ihalesi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için ihaleye çıkacaklarını açıkladı. Bilindiği üzere kısa süre önce Başkan Toçoğlu tarafından ulaşım başlığında hayata geçirilecek 12 yeni proje kamuoyuna açıklanmıştı. Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalarla bölge trafiğini rahatlığa kavuşturacaklarını aktaran Başkan Toçoğlu, yeni yatırım için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.


18 Mayıs Perşembe günü

Başkan Toçoğlu, “Kısa süre önce şehrimizi yakından ilgilendiren 12 yeni ulaşım projesini kamuoyuyla paylaşmıştık. Bazı projelerimizde çalışmalar devam ederken; yenileri içinde düğmeye bastık. İnşallah 18 Mayıs Perşembe günü Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştireceğimiz çalışmalar için ihaleye çıkıyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.


Trafik kontrollü olacak

Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Yenikent bölgemizde her geçen gün yaşanan gelişmeler Yazlık Kavşağı’ndaki trafik yoğunluğunu arttırdı. Bu anlamda Yazlık Kavşağı’nda da bir çalışma...