29 / 04 / 2024

yazlık Tropik dekorasyon önerileri

yazlık Tropik dekorasyon önerileri

Doğal materyaller, canlı ve baskın renkler, egzotik ahşap mobilyalar, palmiye, bambu ve mercan... Yazlık evinizi bu yaz tropik adaların havasına sokmaya ne dersiniz?

Yazlık evlerin dekorasyon trendleri için öneriler!

Bursa çıkışlı firma f2ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan yazlık evlerde fazla masraf yapmadan ufak dokunuşlarla 2018 dekorasyon fikirlerini anlattı.

Onur Öngün: Yazlık almak yatırım değil, lüks!

Onursal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, en çok ‘yatırım için yazlık alınır mı?’ sorusuyla karşılaştıklarını belirterek, yazlık alımlarını sosyal bir yatırım olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Yatırım için yazlık alınır mı?

Gayrimenkul uzmanları, yaz dönemlerinin en çok tartışılan konularından olan ‘yazlık alma’ fikrinin yatırım için iyi bir araç olmadığı görüşünde.

Yazlık evler nerelerden alınmalı?

Türkiye ekonomisinin büyümesi, kişi başı milli gelirin artması ve tatilin lüks değil bir ihtiyaç olarak algılanması ikinci konut olarak adlandırılan yazlık evlere olan talebi artırıyor.

İzmir'de yazlık konut piyasası gelişti!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin İzmir'de gerçekleştirdiği yazlık konut piyasası araştırması, önde gelen turizm merkezlerinde ikincil konutların çevre verileri ve gelişimlerini analiz ederek yazlık ev piyasası fırsatları ve değerlerini açığa çıkarıyor.

İzmir'de yazlık konut piyasası yükselişte!

EVA Gayrimenkul Değerleme, İzmir'de yazlık konutların çevre verileri ve gelişimlerini inceleyerek yazlık konut değerlerini ve beldelerdeki fırsatları ortaya koyuyor.

Yazlık bölgelerde markalı projelere talep arttı!

Tatil beldelerine gösterilen yoğun talep, yazlık bölgelerdeki gayrimenkul piyasasını harekete geçirdi. Son yıllarda tek yazlık bina formatından çıkan firmalar, artık otel konforu ile ev rahatlığını yaşatacak markalı projeleri patlattı.

Çeşme'de yazlık fiyatları 425 bin TL'yi buldu!

2015 Ocak-Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Nestavilla 15 günde yazlık ev yapıyor!

efa'nın pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini ev konforunda geçirmek isteyenler için yazlık evlerin kurulumunu 15 gün içinde tamamlıyor.

Nestavilla hayalinizdeki yazlık evi 15 günde kuruyor!

Pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini geçirmek istediğiniz yerdeki arsanıza 15 gün gibi kısa bir süre içinde yazlık evinizi kuruyor. Hem de hayalinizdeki gibi bir tasarımla.

Çeşme’nin yazlık ev fiyatları Bodrum’u solladı!

2015 yılı Ocak – Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Yazlık ev alacaklara öneriler!

Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, yazlık ev almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu. İstanbul'a yakın olan bölgeler de tercih edilecekler arasında yer alabilir.

Yazlık bölgelerde markalı projeler artıyor!

Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, özellikle yazlık bölgelerde artan arza bağlı olarak markalı projelerin her geçen gün arttığının altını çizdi.

yazlık Tropik dekorasyon önerileri Haberi

yazlık Tropik dekorasyon önerileri

Tropik dekorasyon, rahatlık demek bir nevi. Ada yaşamının bir yansıması gibi... Evinize içten içe nüfuz edecek olan bir yaşam biçimi; yaz boyunca süren, sonra mecburen giden bir tarz. Büyük terakota zemin kaplamalarıyla döşenmiş geniş verandalar, güneşi geçirmeyen büyük, korunaklı pergolalar, bitkilerle yaratılmış duvarlar temel mimari özellikleri olarak sayılabilir. Tropik dekorasyon aslında temel olarak doku üzerine kurulu. Doğal materyaller, canlı ve baskın renkler, egzotik ahşap mobilyalar, palmiye, rattan, sepet, bambu ve mercan ana malzemeler. Tropik dekorasyon, enerjik ama bağırmayan bir tarz. Kullanılan baskın renkler bile kendi içinde ağırbaşlı bir sükunet içinde. Bir denge ve bir konfor duygusu hissediliyor ama güneşin etkisiyle baştan çıkarıcı bir heyecan her yanınızı sarıyor. Sıcak, hissedilen ana duygu. Detayları ülkeden ülkeye kıtadan kıtaya farklılık gösterse de...