03 / 05 / 2024

yazlıklarda ısınma çözümleri 

yazlıklarda ısınma çözümleri 

Koronavirüs salgını döneminde yazlıklarına taşınan birçok vatandaş nedeniyle, ısı pompası ve klima satışları arttı. 

2022 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Isınma yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı halk arasında ısınma yardımı olarak da anılan ödemelerin ne zaman yatacağı merakla araştırılıyor. Aralık ayına girilmesi ile birlikte doğalgaz yardımına dair soruların da sayısı da arttı. İşte detaylar!

Maaşlara ek 1000 TL'lik doğal gaz desteği yapılacak! Isınma (kömür, odun) yardımı kimlere verilecek?

Milyonlarca çalışana 1000 TL'lik doğalgaz ve ısınma (odun, kömür) desteği sağlanacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu destekten faydalanacak. Peki, 1000 liralık doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

Çalışanlara yemek ve ısınma yardımı geliyor!

Çalışanlarda nakit yemek yardımı ve ısınma yardımı ödemelerinin detayları netleşti.

Isınma yardımı nasıl alınır? Isınma desteği nereden alınır?

Isınma yardımına dair sorular havaların soğumaya başlaması ile artmaya başladı. Özellikle ısınma yardımının nereden ve nasıl alındığına dair sorular sıklıkla soruluyor. İşte bu konuya dair merak edilenler!

Çalışana doğal gaz ve ısınma desteği geliyor! Herkese 1.000'er TL ek ödeme yapılacak! Hemen bakın!

9 Kasım 2022’de yürürlüğe giren, bütün çalışanlara doğal gaz ve ısınma gideri desteği getiren düzenlemenin ayrıntıları netleşti. İşverenlerin çalışanlara yapacakları yardımın ne kadar olacağı da belli oldu. Yeni düzenleme, işverenin bütün çalışanların maaşlarına ek olarak 1.000 liraya kadar maddi de

Reform Boru Ve Altyapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Boru Ve Altyapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Eren Ertunç tarafından kuruldu.

Gıda, deterjan, içecek hepsinde yapılıyor! Şirinkflasyonu farkında mısınız?

Tüketiciye çifte tuzak! Bir yanda enflasyon bir yanda şirinkflasyon. Her alışverişte önce market raflarındaki etiketleri sonra da market çıkışı fişi satır satır inceliyorsunuz. Peki, enflasyonu takip ettiğiniz kadar şirinkflasyonu da farkında mısınız? ABD'de ve Avrupa'da tepki büyük!

Velok Mühendislik Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Velok Mühendislik Çözümleri Anonim Şirketi Çekmeköy'de Emre Veldet tarafından kuruldu.

Kamuya hemen sınavsız personel alımı yapılacak! Hem sınavsız hem de deneyimsiz personel alımı için siz de hemen başvurun

İş arayan vatandaşlar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan güncel ilanları merak ediyor ve araştırıyor. Verilen son dakika bilgilerine göre, kamuya hemen sınavsız personel alımı yapılacağı belirtildi. İşte detaylar...

Sınavsız ve mülakatsız, 18-55 yaş arası 104 bin 830 personel alınacak! İŞKUR şimdi duyurdu, hemen başvurun!

İŞKUR, 104 bin 830 açık iş ilanı yayımladı. KPSS şartı aranmadan, sınavsız 18-55 yaş arası personeller alınacak! Kamu ve özel sektör için yayınlanan ilanlara başvurular için kayıt oluşturmak gerekiyor.  İşte, İŞKUR Temmuz ayı açık iş ilanları....

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Polisevi hemen sınavsız mülakatsız personel alıyor! İlkokul, ortaokul, lise, üniversite mezunları sakın kaçırmayın!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden merakla beklenen yeni personel alım ilanları yayımlanıyor. Yayımlanan son ilanlara göre, polisevinin sınavsız mülakatsız işçi alımı gerçekleştirileceği açıklandı. Peki Polisevi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Oktay Özbay tarafından kuruldu.

yazlıklarda ısınma çözümleri  Haberi

yazlıklarda ısınma çözümleri 

Kovid-19 nedeniyle yazlıklarına taşınan birçok vatandaş ısınma problemlerine çözüm arıyor. Dünya'dan Mehmet Hanefi Gülel'in haberine göre, vatandaşların en çok başvurduğu çözüm, klima ve ısı pompası oldu. Buna göre; ısı pompasına olan talep yüzde 70, şömine ve klimaya ise yüzde 20 arttı.

İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD) Başkanı Ozan Atasoy konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vakaların yeniden artmasıyla yazlıkçılar kış aylarını da sahil bölgelerindeki evlerinde geçirmeye yöneldi. Yazlıkçılar kış aylarında ısıtma sorunlarını çözmek için klima, şömine, soba ve ısı pompası gibi ürünlerle evlerini ısıtmaya çalışıyor. Özellikle klima satışları önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 20 arttı. Bölgede hizmet veren klima servisleri, önceki yıllarda aynı dönemde haftada iki klima montajı yaparken, bu yıl haftada 5 klima taktıklarını belirtiyor” dedi.

Sahil bölgelerindeki müstakil evlerde...