29 / 04 / 2024

 YB Yapı bursa projeleri

 YB Yapı bursa projeleri

Bursa'da bugüne kadar çok sayıda konut üreten Yusuf Bakgör, YB Yapı markasıyla yeni bir dönem başlattı. Projelendirmeden anahtar teslimine kadar her aşamada büyük bir titizlikle hayata geçirdikleri konutlarda, kullanıcılara iyi bir yaşam sunmayı hedefliyorlar...

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

Bursa'da ciddi bir inşaat hacmi var!

Bursa'da bugüne kadar çok sayıda konut üreten Yusuf Bakgör, YB Yapı markasıyla yeni bir dönem başlattı. Projelendirmeden anahtar teslimine kadar her aşamada büyük bir titizlikle hayata geçirdikleri konutlarda, kullanıcılara iyi bir yaşam sunmayı hedefliyorlar...

İznik Gölü sahilinde inşa edilen kaçak yapı yıkıldı! 

Orhangazi’de İznik Gölü sahilinde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapı Bursa İl Çevre Müdürlüğü kararı ile yıkıldı. 

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

DownTown Bursa geliyor! Yeni proje!

Atış Yapı Bursa'da karma bir projeye imza atıyor.  DownTown Bursa projesinde residence, alışveriş alanları, ofis, otel ve müze bulunuyor. 

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Sur Yapı Bursa ve İstanbul'daki 3 projesinde teslimlere başladı!

Bölgelerine değer katan Bursa Nilüfer’de bulunan Marka Rezidans ve AVM, Sultanbeyli’de yükselen İlkbahar 1. Etap ile Güneşli ’de yer alan Mirage Rezidans ve Çarşı projelerinde teslimler başlıyor. 

SHU Altınşehir ile Bursa'ya 258 konut geliyor!

YB Yapı'nın Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde hayata geçirdiği SHU Altınşehir projesinde 258 konuta yer veriliyor..

Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi!

Atış Yapı Bursa projesinde 800 - 900 daire olması planlanıyor. Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi ne zaman?

Atış Yapı’dan Bursa’ya 800 konut! Yeni proje!

CNR Emlak 2017 Fuarı’na katılan Atış Yapı,  Bursa’da 800-900 konutluk yeni proje inşa edeceklerini duyurdu..

Yabancı gayrimenkul yatırımcısının Bursa'ya ilgisi arttı!

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı düzenlendi. Fuara katılan Mescioğlu İnşaat'ın sahibi Mimar Yavuz Murat Mescioğlu, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı!

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarların açılış töreninde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuşma yaptı.

 YB Yapı bursa projeleri Haberi

 YB Yapı bursa projeleri

İşini tutkuyla yaptığını söyleyen YB Yapı kurucusu Yusuf Bakgör, şirketin kuruluş öyküsünü şöyle anlatıyor; “YB Group İnşaat Enerji Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi 2016 yılının Mayıs ayında Bursa'da kurdum. Yaklaşık 15 yılı bulan iş tecrübeme dayanarak, şirketin başlangıcından itibaren Bursa'da fark yaratan projeler ortaya koyması gerektiğini düşündüm. Bu hedefle başlangıçta 32 dairelik butik bir proje ile yola çıktık. Üç yıl içerisinde 521 konutu kapsayan, 3'ü tamamlanmış,3'ü devam eden 6 projeyi hayata geçirdik. Kısa sürede tamamladığımız projelerimizle Bursa'da tanınan ve güvenilen bir marka olmayı başardık. Yolumuza 'Daha iyi ne yapabiliriz?' sloganı ile devam ediyoruz

Fark yaratan projeler

Capital'de yer alan habere göre; Sektörde rakiplerimizden en büyük farkımız, yaptığımız üretimin bulunduğumuz şehrin ihtiyaçlarına cevap veriyor nitelikte olması. Bir diğer farkımız da inovatik yapımızı...