02 / 05 / 2024

YDA Group ile Kuruluş İnşaat - The İstanbul Veliefendi

YDA Group ile Kuruluş İnşaat - The İstanbul Veliefendi

YDA Group ile kuruluş İnşaat tarafından hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi projesinde 188 metrekare 3 oda 1 salon daireler 1 milyon 200 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

YDA Group’a Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı!

Kazakistan’da başarılı projeler hayata geçiren YDA Group’a ülkenin sosyo ekonomik kalkınmasına üstün katkılarından dolayı "Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı" ödülü verildi.

Avrasya GYO, Arnavutköy'deki gayrimenkulü için CNR Group ile anlaştı!

Avrasya GYO portföyündeki İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerde yer alan gayrimenkullerin nihai kiralama öncesi tadilat ve benzeri işlemlerin yapılabilmesi amacıyla CNR Group ile ön protokol imzadı...

YDA Söğütözü'nün asansörlerinde Mitsubishi Electric imzası!

YDA Group, YDA Söğütözü projesinin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric ile anlaştı.

Beyttürk ile Katarlı Retaj arasında 100 milyon dolarlık anlaşma!

Katar menşeili Retaj Group ile Türkiye’nin Körfez ülkelerinde marka değeri en yüksek inşaat firmalarından biri olan Beyttürk arasında 100 milyon dolarlık bir iş birliği anlaşması imzalandı. 

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

YDA Center'a Avrupa'dan "En İyi Ofis Mimarisi" ödülü!

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

İhlas Holding'ten Çin Wiseweb Technology Group ile anlaşma!

İhlas Holding tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platfformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, İhlas Holding Çin Wiseweb Technology Group ile anlaşma sağladı. 

İhlas, China Silk Road Group ile Türkiye’de ortak şirket kuruyor!

İhlas, gelecek dönemin vizyon projesi olarak nitelendirilen Çin’in tarihi İpek Yolu’nu canlandırma girişimine ortak oldu. Çin'in önde gelen firmalarından China Silk Road Group ile stratejik ortaklığa imza atan İhlas, China Silk Road Group ile Türkiye’de ortak şirket kuruyor.

YDA Group'un 2020 ciro hedefi 7.5 milyar TL!

Şehir hastanesi yatırımların son sürat devam eden YDA Group, bu modelle yurtdışmda da işlere imza atmayı planlıyor

Brooklyn City projesine Katarlı Albawakir Group ortak oldu!

Pana Yapı, Katarda yaşayan “Dünya İslam Alimler Birliği Başkanı” Yusuf El Karadavi’nin ailesine ait olan Albawakir Group ile CITY projesi için el sıkıştı. Şirket, City projesi için toplam değeri 200 milyon dolar olan anlaşma gerçekleştirdi.

YDA Group'tan Pembe Baret projesi!

YDA Group; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle inşaat mühendisliği öğrencileri ile birlikte özellikle inşaat sektöründe kadın istihdamını artırmak, üniversitelerde eğitim gören genç kadın mühendis adayların gelecek umutlarını güçlendirmek amacıyla "Pembe Baret" projesine imza attı.

YDA Group ile Kuruluş İnşaat - The İstanbul Veliefendi Haberi

YDA Group ile Kuruluş İnşaat - The İstanbul Veliefendi

The İstanbul Veliefendi projesi, YDA Group ile Kuruluş İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. İkinci etap satışlarının başladığı projede 786 tane daire yer alıyor.


The İstanbul Veliefendi projesi konum olarak Bakırköy ve Sahil Yolu'na 1 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 8 kilometre mesafede inşa ediliyor. 


The İstanbul Veliefendi projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Banka kredisine uygun olan projede teslimler bu yılın sonunda gerçekleşecek.


YDA Gruup The İstanbul Veliefendi projesinde satışları devam eden 188 metrekarelik 3+1 daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL, 212 metrekarelik 4+1 daire fiyatları 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor. 


Reception, vale parking hizmetleri ve oda servisi, fitness center, concierge, lounge, bellboy, kuaför, kuru temizleme,...