10 / 05 / 2024

ydınlı grup koru florya satış ofisi

ydınlı grup koru florya satış ofisi

Dairelerin 1 milyon 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Koru Florya Evleri satış ofisi adres ve ulaşım bilgileri haberimizde yayınlanıyor...

Hazır giyim devinden iki kritik yatırım

3 kıta ve 44 ülkede yer alan mağazalarıyla, başta Türkiye olmak üzere yakın coğrafyanın en büyük hazır giyim perakendecilerinden biri olan Aydınlı Grup, iki büyük yatırım yaptı.

Aydınlı Grup 50 yeni mağaza açacak!

TMSF bünyesinde büyümeye devam eden Aydınlı Grup’un hazır giyim cirosu 2,5 milyar liraya ulaştı. Bu yıl cirosunu yüzde 30 büyüterek 3,3 milyar TL'ye çıkarmayı hedefleyen Aydınlı, sene sonuna kadar 50 yeni mağaza daha açarak mağaza sayısını 714’e çıkarmayı da planlıyor...

Aydınlı Grup, 2023’e 930 mağazayla girecek!

TMSF bünyesinde yönetilen Aydınlı Grup hedef büyüttü. 2018 yılını 2 milyar TL’nin üzerinde ciro ile kapatmaya hazırlanan firma, 2023’e kadar 930 mağaza açmayı planlıyor.

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Aydınlı Grup Silivri lojistik merkezinin temellerini attı!

Aydınlı Grup, 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda Aydınlı Grup Silivri lojistik merkezinin temellerini attı.

Aydınlı Grup, En İyi Kurumsal Çözüm Ödülü'nü aldı!

Aydınlı Grup “Avrupa Perakende Teknoloji Ödülleri” (RETA) töreninde “En İyi Kurumsal Çözüm” alanında ödül aldı. Türk markası olan firma, aynı kategoride ödülü ikinci kez kazanan ilk marka oldu.

Aydınlı Grup'un şirketi TMSF'ye devredildi!

TUSKON operasyonunda tutuklanan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Aydınlı Grubu’na bağlı Aydınlı Hazır Giyim’e, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyum atandı.

Aydınlı Grup, Vadistanbul ortaklığından çıkarıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı'nın sahibi olduğu Aydınlı Grup, Vadistanbul projesinde ortaklıktan çıkarıldı.

Aydınlı Grup Vadistanbul'un ortaklığından ayrıldı!

İstanbul – Ayazağa’da, Evyap Holding’e ait arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul’un yüklenicilerinden Aydınlı Grup, gördüğü lüzum üzerine proje ortaklığından ayrıldı.

Ömer Faruk Kavurmacı için tutuklama talebi!

Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 65 şüpheli hakkında FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanma talep edildi.

Aydınlı Grup'tan FETÖ soruşturmasına dair açıklama!

Aydınlı Grup, FETÖ operasyonlarıyla ilgili şirkette yapılan aramalar ve bazı yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı...

Koru Florya projesi kamu arazisine mi inşa edildi?

Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü yazısında dün gözaltına alınan Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı'yı ve Kavurmacı'nın inşa ettiği projeleri ele aldı. İşte Toker'in o yazısı...

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding sahiplerinin mal varlıklarına el konuldu!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik baskınlarda aralarında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nın da bulunduğu çok sayıda şirkette arama yapılıyor. Savcılık, haklarında gözaltı kararı verilen işadamlarının mal varlıklarına el konulması kararı verdi.

ydınlı grup koru florya satış ofisi Haberi

ydınlı grup koru florya satış ofisi


Koru Florya projesi Aydınlı, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortaklığı tarafından  280 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Konut alternatiflerinin 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 şeklinde sunulduğu Koru Florya projesinde 298 daire ve 301 mağaza mevcut durumda. Rezidans alanının  86 bin metrekare olarak belirlendiği Koru Florya Residence 'da 3 bin metrekare sosyal alan bulunuyor. Satışların devam ettiği Koru Florya Evleri satış ofisi ve ulaşım bilgileri şöyle: 


Koru Florya Evleri satış ofisi:


Adres: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya-İSTANBUL

Telefon: 444 8 252

Fax: 0212 541 90 06

Web: www.koruflorya.com




Koru Florya Evleri satış ofisi ulaşım: