09 / 05 / 2024

Yedi Mavi basın toplantısı ne zaman

Yedi Mavi basın toplantısı ne zaman

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi büyük bir görsel şov eşliğinde görücüye çıkıyor.

Yedi Mavi Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yedi Mavi Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bulut tarafından kuruldu. 

Yedi Mavi'de 60 ay sıfır faiz kampanyası için son günler!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat –Gül Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen “Yedi Mavi” de yaşam Şubat 2019’da başlayacak…

Kazlıçeşme Yedi Mavi Proje fiyatları 2017!

1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Yedi Mavi Evleri projesi Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri güncel fiyat!

Yedi Mavi Evleri, Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat ortaklığı ile İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de inşa ediliyor. Projede 60 aya kadar sıfır faiz avantajı sunuluyor...

Yedi Mavi projesi Expo Turkey by Qatar 2017'de görücüye çıktı!

Yedi Mavi, Kata Expo Turkey by Qatar Fuarı’ndaki yerini aldı. Körfez ülkeleri ve Arap yatırımcılar başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcıların bir araya geldiği fuarda Zeytinburnu sahilinde yükselen Yedi Mav’ projesi de görücüye çıktı.

Kazlıçeşme Yedi Mavi projesi kimin?

Daire teslimlerinin 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanan Kazlıçeşme Yedi Mavi Evleri'nde daire fiyatları metrekare birim bazında 13 bin TL ile 19 bin TL arasında değişiyor...

Zeytinburnu Yedi Mavi ev fiyatları!

Kalkavan Yapı, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Zeytinburnu Yedi Mavi ev fiyatları metrekare birim bazında 13 bin TL ile 19 bin TL arasında değişiyor...

Zeytinburnu Yedi Mavi daire fiyatları 2017!

Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat iş birliğiyle hayata geçirilen İstanbul Zeytinburnu-Kazlıçeşme sahil yolunda yükseliyor. İşte Zeytinburnu Yedi Mavi daire fiyatları 2017...

Yedi Mavi Zeytinburnu satılık daire fiyatları!

17 katlı altı blokta 1.047 bağımsız üniteden Yedi Mavi projesi 2018 yılının sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. Yedi Mavi Zeytinburnu satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 13 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Yedi Mavi'den 240 ay vade kampanyasına destek!

Yedi Mavi, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş şartlarda ev sahibi yapan kampanyaya destek veriyor. Eşsiz lokasyonuyla dikkat çeken Yedi Mavi’den yüzde 5 peşinat, 240 ay vade ve yüzde 0.79 faizle konut sahibi olmak mümkün.

Yedi Mavi projesi Zeytinburnu'na değer katıyor!

Kalkavan Yapı'nın Yönetim Kumlu Başkanı Nazım Kalkavan, "Bulunduğumuz lokasyona; Zeytinburnu'na değer katıyoruz. Yedi Mavi ile bölgede yeni çalışmalar da başladı. Başkaları da bizleri görerek geliyor ve gelecek." dedi.

Yedi Mavi’de yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Zeytinburnu sahilinde inşa edilen ‘Yedi Mavi’; yılın son kampanyasında eşsiz bir yaşamın kapılarını aralıyor. Yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0,70 vadeyle satışa sunulan ‘Yedi Mavi’; konut, home-ofis, AVM ve apart otelden oluşan karma konseptli bir proje olarak inşa ediliyor.

Dilek Alan, Yedi Mavi'nin satış müdürü oldu!

Dilek Alan Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi projesinin satış müdürü olarak göreve getirildi.

Yedi Mavi basın toplantısı ne zaman Haberi

Yedi Mavi basın toplantısı ne zaman

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi büyük bir görsel şov eşliğinde görücüye çıkıyor.


Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin eğlenceli sunumuyla gerçekleşecek lansmana Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever ve Gül Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül katılacak. “MasMavi Gece Konsepti” yle projenin tüm detaylarının paylaşılacağı, emlak talk show ve büyük bir görsel şovun yer alacağı gece 27 Eylül Salı Günü, Saat 19:00'da...